- Poruka
- 18.989
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E само да ти кажем Стојко бате узео сам аквафор и да га јебeм вода из њега изађе бљутава, тако да ено га скупља прашину еMega Maxi jeftiniji od običnog za većinu artikala
Јбга ови твоји симпатизери камила су већ завршили… сад Алжирци и Сенегалци с француским пасошима противу ДанацаKo igra
Kraljevina ispala?Јбга ови твоји симпатизери камила су већ завршили… сад Алжирци и Сенегалци с француским пасошима противу Данаца
nije još niko ispao. Mi moramo da pobedimo šiptare i kunta kinte. Meksiko da iščupa bod argentini.Kraljevina ispala?
#sipaovoduočekivaodaizađevinjakE само да ти кажем Стојко бате узео сам аквафор и да га јебeм вода из њега изађе бљутава, тако да ено га скупља прашину е
Jesi li prosuo prva dva filtriranja?E само да ти кажем Стојко бате узео сам аквафор и да га јебeм вода из њега изађе бљутава, тако да ено га скупља прашину е
Ma gde da baci vodu koju je platio, jes ti lud?Jesi li prosuo prva dva filtriranja?
Сад ми је тек јасно зашто прав угао има 90степени, а вода кључа ма 100...
Jesi li prosuo prva dva filtriranja?
#sipaovoduočekivaodaizađevinjak![]()
Hvala, hvala. Čekam Ninu i ostale piroćanke da me ljube...ali očekivanja su mi previoska izgleda.![]()
За неверовати ал пре употребе сам прочитао комплет упутство и поступио по истом...Jesi li prosuo prva dva filtriranja?
Na kom jezkuЗа неверовати ал пре употребе сам прочитао комплет упутство и поступио по истом...![]()
sve čestitkeСад ми је тек јасно зашто прав угао има 90степени, а вода кључа ма 100...![]()
Аргентина буља канта… кретање проток лопте нула. Неће ни групу проћиMeksiko da iščupa bod argentini.
Мушкарчина.За неверовати ал пре употребе сам прочитао комплет упутство и поступио по истом...![]()
Срећан рођендан Рифкице.Hvala, hvala. Čekam Ninu i ostale piroćanke da me ljube...ali očekivanja su mi previoska izgleda.![]()
Zamisli ima neka akcija u Rodi "kupi 2 golden lady, dobiješ 1 besplatno"Мушкарчина.![]()
Hvala, hvala. Čekam Ninu i ostale piroćanke da me ljube...ali očekivanja su mi previoska izgleda.![]()
Солидна марка. Добро им је плетиво, не цепају се лако.Zamisli ima neka akcija u Rodi "kupi 2 golden lady, dobiješ 1 besplatno"
Šta misliš da li se poturčiti u taj izazov
I još jedna bez poljupca, a?Срећан рођендан Рифкице.![]()
I još jedna bez poljupca, a?![]()