Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар није очекивано да изгубимо?
Па Бразил бре, није Исланд или Катар.
Није.
И не питај зашто, једноставно није. Ови момци су направили нешто много лепо и заслужују да им се да кредита више него што сами мисле да заслужују… да би сами у себе веровали јелте.

За овакву утакмицу против Бразила (првих 70-75 мин тј) требало је имати огромна муда.

Глат је могло бити 5-6 за Бразил, али момци су показали и срце и муда и што се мене тиче сасвим довољно :D

Није.
И не питај зашто, једноставно није. Ови момци су направили нешто много лепо и заслужују да им се да кредита више него што сами мисле да заслужују… да би сами у себе веровали јелте.

За овакву утакмицу против Бразила (првих 70-75 мин тј) требало је имати огромна муда.

Глат је могло бити 5-6 за Бразил, али момци су показали и срце и муда и што се мене тиче сасвим довољно :D
Volovi imaju najveca, ali su ipak volovi, ne stovani zmaju.

Ljp.

"Nema polnih odnosa dok se 4 testisa ne dodiruju" tvoj je moto oduvijek
Што би један колега ге(ј)ометар после неколико пива викао… “нема секса док не удари јаје о јаје”

Готиван лик био иначе… ако се занемари та склоност ка клању у дупенце

Није.

Једноставно супер смо прошли. :mrgreen:
Не разумем се много у фудбал али знам шта је одувек Бразил на том терену.

Poslednja izmena:
samo da ae argentinci plasiraju dalje... ebace im nanu naninu...oni su smrt za njih
kad gledas brazilsku i argentinsku ligu to su dve price...smaranje u brazilu i kreacija u argentini

Аргентинци су господа, наспрам ових бразилских цигана и прљавих играча

Аргентинци су господа, наспрам ових бразилских цигана и прљавих играча
pa ybt svake godine gledaj glavne derbije... znas sta su boka-river za one njine, poezija... al dobro smo prosli realno gledano, sto rece pixi pre utakmice, kake ima igrace brazil sacuvaj boze :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back