M
Miki...miki
Gost
Nada umire posljednja.Она крмача Марко В. нас ималерисао.
...нема везе, играмо још две![]()
Ljp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nada umire posljednja.Она крмача Марко В. нас ималерисао.
Није.Зар није очекивано да изгубимо?
Па Бразил бре, није Исланд или Катар.
Бануј и тог смарача е, хвала, имаш вопсиmogao bi zajedno sa miki ..miki da se druži sa Džeg
Moramo dobiti šiptare i kamerun.Она крмача Марко В. нас ималерисао.
Volovi imaju najveca, ali su ipak volovi, ne stovani zmaju.Није.
И не питај зашто, једноставно није. Ови момци су направили нешто много лепо и заслужују да им се да кредита више него што сами мисле да заслужују… да би сами у себе веровали јелте.
За овакву утакмицу против Бразила (првих 70-75 мин тј) требало је имати огромна муда.
Глат је могло бити 5-6 за Бразил, али момци су показали и срце и муда и што се мене тиче сасвим довољно![]()
А мало су и гаучоси били ко мртви коњи… кретња играча без лопте нулаНије. Сауди су уједали на терену, борили се као Саладин.
To je privid i gluma.Иначе си једна мирна и (с акцентом на) сталожена особа коју ништа не може изнервирати.![]()
Што би један колега ге(ј)ометар после неколико пива викао… “нема секса док не удари јаје о јаје”"Nema polnih odnosa dok se 4 testisa ne dodiruju" tvoj je moto oduvijek
Једноставно супер смо прошли.Није.
И не питај зашто, једноставно није. Ови момци су направили нешто много лепо и заслужују да им се да кредита више него што сами мисле да заслужују… да би сами у себе веровали јелте.
За овакву утакмицу против Бразила (првих 70-75 мин тј) требало је имати огромна муда.
Глат је могло бити 5-6 за Бразил, али момци су показали и срце и муда и што се мене тиче сасвим довољно![]()
E, al to je legendarna skladba čuvenog Željka aka "Roze poze" koji je @Nina @Stojkov Menidjer & moj komšijaDaj go
Samo go
Život dajemo za go
Sta ima interesantnog na TV-u, ja ga ne gledam vec petnaest godina
Dobro vece
dakle onaj nejimar je pichkizza kake nema![]()
ma on je takav folirant kakog nemaБразилска прљава и педерска игра...
samo da ae argentinci plasiraju dalje... ebace im nanu naninu...oni su smrt za njih
kad gledas brazilsku i argentinsku ligu to su dve price...smaranje u brazilu i kreacija u argentini
pa ybt svake godine gledaj glavne derbije... znas sta su boka-river za one njine, poezija... al dobro smo prosli realno gledano, sto rece pixi pre utakmice, kake ima igrace brazil sacuvaj bozeАргентинци су господа, наспрам ових бразилских цигана и прљавих играча
Opušteno... revanširaćemo se u finalu![]()
Mnogo Nina uslisuje tvoje zelje. Sofija ce biti ljubomorna.Бануј и тог смарача е, хвала, имаш вопси![]()
Tulumarili ste skupa.Што би један колега ге(ј)ометар после неколико пива викао… “нема секса док не удари јаје о јаје”
Готиван лик био иначе… ако се занемари та склоност ка клању у дупенце
Nisam do sada stekao dojam da mrzite protivnike Ace Srbina.Она крмача Марко В. нас ималерисао.
Svakakvi ljudi okupljaju se ovde okupljaju."Nema polnih odnosa dok se 4 testisa ne dodiruju" tvoj je moto oduvijek
Једноставно супер смо прошли.
Не разумем се много у фудбал али знам шта је одувек Бразил на том терену.