Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.949
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oд смрада још нико није умро од промаје јесте... Не отварај прозор!Боље казна него смрт од прегревања.![]()
Смрада?Oд смрада још нико није умро од промаје јесте... Не отварај прозор!
Misliš da nije on?Смрада?
Колега?![]()
![]()
Tzv. tretman prljenjem, je l...?Lakše brenerom da te spali. Samo kažem...![]()
Јао Рифкице бреееее...Misliš da nije on?![]()
Šureno svinjče samo ko ne voli kožuru, al za mali praci okMožemo ga i u korito, ko prase da ošurimo.![]()
A šureno zmajče?Šureno svinjče samo ko ne voli kožuru, al za mali praci ok![]()
Hehe... a ja baš volem neki put da se zabradatimДа се шишам, није проблем. Свуда 0.5мм већ 25 година. Али бријање је мука. За месец дана сам као Амфилохије![]()
Sama si kriva, umesto da sad ti i ja roštiljamo. (molim @~zmaj~ bez upadica, hvala).juhuu..gde ste
nije tesko pogoditi..svi ispred tv-a
Oooo, pa gde si ti nama, kad ćeš u ove krajeve?Sta ima interesantnog na TV-u, ja ga ne gledam vec petnaest godina
Dobro vece
Може ли једна фотомонтажа Рифере? Бора Тодоровић пита Нејмара... "А што те бију ови добри људи?"Sama si kriva, umesto da sad ti i ja roštiljamo. (molim @~zmaj~ bez upadica, hvala).
meni gotivno kad sam gladak pa se ispolivam str8 red code. Ali, to je tri puta nedeljno brijanje. Mnogo, kume.Hehe... a ja baš volem neki put da se zabradatim![]()
Ja сам годинама фан обичног стр8mdeni gotivno kad sam gladak pa se ispolivam str8 red code. Ali, to je tri puta nedeljno brijanje. Mnogo, kume.
Мене ред код одушевио. Има неки освежавајућ шмек.Ja сам годинама фан обичног стр8
Кажње једна другарица црвено- отров.Ja сам годинама фан обичног стр8
Ja tek sad stigoh kući...juhuu..gde ste
nije tesko pogoditi..svi ispred tv-a
gde si ti covece..nema te kao kiše u sahariSta ima interesantnog na TV-u, ja ga ne gledam vec petnaest godina
Dobro vece
Бануј га уз поруку “да се мало дружиш с Џег”@~zmaj~
majko mila šta to piše Rifkica..on bi da roštilja na ovo sveto vece kada igraju Srbija and Brazil...
poludeo nacisto..dodje mi da ga banujem![]()