- Poruka
- 201.132
FOTO!sve sam to pre par dana uradila..znaci ne treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FOTO!sve sam to pre par dana uradila..znaci ne treba
Štosise preplašila ko šiparica neka?uhh uhh puno posla a za toliki poso bice da nije kvalifikovan..
Lakše brenerom da te spali. Samo kažem...У мене депилација не помаже, прво би морала косачица с крупнији зуби, па косачица с ситнији зуби па маказе![]()
Фреза...да скратимо излагањеУ мене депилација не помаже, прво би морала косачица с крупнији зуби, па косачица с ситнији зуби па маказе![]()
Možemo ga i u korito, ko prase da ošurimo.Lakše brenerom da te spali. Samo kažem...![]()
Ви би вако колегу...еееееMožemo ga i u korito, ko prase da ošurimo.![]()
Civilizovani.Сав си се претворио у Maкси.Реци ми какви су као послодавци?
lakse kombajnom da ne trosis sitan poljoprivredni alat![]()
Lakše brenerom da te spali. Samo kažem...![]()
Фреза...да скратимо излагање![]()
Možemo ga i u korito, ko prase da ošurimo.![]()
Ви би вако колегу...еееее
![]()
За ким звона звоне хах
Rifer je kriv.А јесте колезе и по![]()
Да се шишам, није проблем. Свуда 0.5мм већ 25 година. Али бријање је мука. За месец дана сам као АмфилохијеOnda samo @Pacho Herrera može kod njega na frizuru.![]()
Karavan, pih bre, to samo za ove što voze paradajiz i mrtvake.
Čim postanem makar šef ako ne direktor u MAXI-ju a valjaće mi taj karavan...Karavan, pih bre, to samo za ove što voze paradajiz i mrtvake.
pa kad si zaraso ko kalabicА јесте колезе и по![]()
Alooooeee!Karavan, pih bre, to samo za ove što voze paradajiz i mrtvake.
Onda neka te Rifke flešuje onim uređajem za prženje dlaka, hvalio se da ima.Да се шишам, није проблем. Свуда 0.5мм већ 25 година. Али бријање је мука. За месец дана сам као Амфилохије![]()
neznam dal ću da pravim zaboravio sam kupiti kiselo vodo
Код мене у стану је било превруће ових дана. Данас је у реду, 22 степена.
Нисам навикла на 26 степени , а то сам доживела кад сам се преселила из куће у бабин стан.
Јао животе, једва сам преживела.
Зими, уз отворен прозор, 28 степени.
Стан ушушкан, близу топлане, мали, са свих страна станови. Имам утисак да би најбоље било да грејања ни нема.
Нисам спавала целу прву зиму колико ми је било вруће.
Ја навикла на кућу. Греје се преко дана, ноћу падне температура на 16-17 степени, за спавање идеално.
И овде у стану ми је за спавање превруће.
АЛи се регулише отвореним прозором.
Боље казна него смрт од прегревања....ће да платиш казну за отварање прозора или врата на тераси...![]()
Боље казна него смрт од прегревања.![]()
А ти?Ти си нека топлокрвна живуљка!? М?...![]()