- Poruka
- 1.947
dva nova korsinika gledaju u ninu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dva nova korsinika gledaju u ninu
Opaaa... a ti radiš u ministarstvu tico...@Opsenar , kako bih ti rekla...
Pogledajte prilog 1260518
A ovo što svi znaju šta radiš osim mene, ko da sam šugava, to ću teško da ti zaboravim.![]()
To neki smrznuti proizvod... Frikomov...?Maxi Stojko 🖐
Šta me briga, raspitaj se, ja moram sve da znam.Koji bre svi...?!
Pa Ja prvi ne znam![]()
Premia, nije Frikom.To neki smrznuti proizvod... Frikomov...?![]()
citrala danas jedan tekst o jednom islandskom igracu ..koji je zgodan , pravi viking i novinar napisao da je na instagramu dobio veliki broj pratioca a kako odmice Mundijal taj broj se povecava .. i ja pitam kada igra Island da gledam prenos i tog zgodnog vikinga..kad ono Island i ne ucetvuje na mundijalu
e pa ajd sto ja nemam pojma o fudbalu ni ko iga ni gde ni sta igra ali novinar koji je pisao tekst je gori tutumrak od mene![]()
Pffff, svi znaju osim mene!![]()
Koji bre svi...?!
Pa Ja prvi ne znam![]()
DogovorenoŠta me briga, raspitaj se, ja moram sve da znam.![]()
Ред, ја га лично познајем годинама и знам за шта се школовао, али чиме се заиста бави, појма немам. Дакле, ниси једина.@Opsenar , kako bih ti rekla...
Pogledajte prilog 1260518
A ovo što svi znaju šta radiš osim mene, ko da sam šugava, to ću teško da ti zaboravim.![]()
@Nina Anđelu sa nebjeskih visina,
sinoć Te ja sanjao kako sa oblacima vijoriš, kako Ti se dive ljepoti, snazi,
karizmi tvojoj, dok ljetiš,
virtualnim svemrežjem.
Ti pravdu djeliš, kritikuješ, šamare i BANOVE djeliš.
Za mene su dosad banovi rezervirani,
kasno da Ti srce otključam,
da budem uljudno i voljeno tretiran.
Skinuću Ti sve zvjezde sa neba,
i uhvatiću i Halejevu kometu ako trijeba.
Sve za tvoju čistu i bezgraničnu,
ljubav ako treba. Da gledamo iz opservatorije zvezde na nebu ili sa Nebojša kule ako treba.
Ma preplivaću i Dunav i Savu,
ništa to nije za,
TVOJU LJUBAV PRAVU
Ništa nije teško, ništa nije skupo,
kad SRCE ZAPOVJEDA.
Gospoja @Zla Beba će da nas gleda,
da nas prati i tebe čuva,
od drugih zlih muškaraca.
Ljp.
Ne znam ni ja, niti smatram da moram da znam..i bez toga našeg Opsija volimo, mazimo i pazimoРед, ја га лично познајем годинама и знам за шта се школовао, али чиме се заиста бави, појма немам. Дакле, ниси једина.![]()
ja na keca znao cime se ti bavis kad sam te vidoРед, ја га лично познајем годинама и знам за шта се школовао, али чиме се заиста бави, појма немам. Дакле, ниси једина.![]()
O preljepa gospo, odljepih za vama,
da li si ti normalan..moram da pitam![]()
Ти ћеш да искористиш свеопшту заузетост преносом да би... ?ali ono sto znam je da ce veceras u 20 h.cela Srbija ( osim mene) biti uz tv i gledati kako ce Brazilci da nas oduvaju![]()
Ljubavne su muke najveće,
da li si ti normalan..moram da pitam![]()
Auuu... šta vas je...Ред, ја га лично познајем годинама и знам за шта се школовао, али чиме се заиста бави, појма немам. Дакле, ниси једина.![]()
Nedovoljno... ako smem da primetim...Ne znam ni ja, niti smatram da moram da znam..i bez toga našeg Opsija volimo, mazimo i pazimo
bila ovde na forumuТи ћеш да искористиш свеопшту заузетост преносом да би... ?
Pa i ja bih se radije posvetio nekoj brazilki... ne znam kakva je kod tebe situacija...ali ono sto znam je da ce veceras u 20 h.cela Srbija ( osim mene) biti uz tv i gledati kako ce Brazilci da nas oduvaju![]()