pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.334
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam,znam te zvaničnr podatke, ali više volim kuloarske...TJV uvek krije za razliku od Astane, UAE...žabara.Нисам баш ових дана пратио...
иначе волим бициклизам али стигао ме посао...
Мораћу да потражим...
ЕДИТ...
нађох на њиховом сајту само да је Ван Аерт продужио уговор на још 4 године...
KasnišJutro jeeeee!
Gde kasnim, uranio sam jutros?Kasniš![]()
Močo kad ćeš mi pokažeš novi telefon?
Gospođa je vrlo zgodna, grudi za izložbu
jedino što imam da kažem da je curama bilo zabavno, neke su davale i broj telefona...@Стојко јави се, бринемо!
kako mu je krenulo sa volvom i paljevinomMočo kad ćeš mi pokažeš novi telefon?
Колега разбио телефон и сад се ломи дал да узме нови шта ће где ће гледа ајфоне... Таман слика мало на муку да му стајем... Фала ви
nokia 2660 flipКолега разбио телефон и сад се ломи дал да узме нови шта ће где ће гледа ајфоне... Таман слика мало на муку да му стајем... Фала ви![]()
Močo kad ćeš mi pokažeš novi telefon?
...штаааа, ништа више атентати?Вучић: Плашим се да оно што смо за 10 година зарадили не изгубимо за шест месеци
Вучић изгледа очекује да га ухапсе и конфискују сву имовину... ?![]()
Зар не писа ти о ајфонима мековима и предностима епл радног окружења?za fon mi nista vise ne treba
о па фала ви, фала ви... ајте изволте сест, попит штогод...Dobar vam ovaj utornji,ne tako suncan kao juce ali prijatan,dan zelim.
Nekako juce nisam ni primjetio dae nova god...kafana otvorena.Stafetu mladosti preuzeo Zmajkan pa nek je cvrsto i uspjesno drzi dok ne dodje vakat drugoj osobi dae preda![]()
Hvala hvala moze vrlo rado a sledeci put cemo ovde ako niste osjetljiviо па фала ви, фала ви... ајте изволте сест, попит штогод...![]()