Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Румун...немој после...

Snap1.jpg
Ma odlicno i je uradio ,
i to veoma brzo

nije da vas mnogo i brine to sto kapitalisti koji i imaju para, na sve nacine u dogovoru sa nasim pedercicem , uspevaju da i ionako male procente za placanje taksi , izbegavaju li .
i normalno to se i oseca , na malim ljudovima, tipa marsijanera koji i ceka njegovo pretplacene pare , evo vec od 2018 godine.
a obecali su sada Auvgusta meseca ove godine...mamu im ..njihovu..
pa normalno i da nemaju pare da i isplate kada su omogucili ovima da ne plate ...

Canada’s largest corporations avoided $30 billion in taxes last year, report finds​

Tax avoidance by corporations more than doubled in 2021, according to Canadians for Tax Fairness, an ‘unexplained loss that could not come at a worse time.’​

Fares Alghoul

By Fares AlghoulStaff Reporter
Tue., Oct. 4, 2022timer2 min. read
Canada’s largest corporations are making record profits and paying income tax at record-low rates, according to a new report from the non-profit Canadians for Tax Fairness.
The report found an “enormous increase” in the gap between what corporations would pay at the corporate rate stipulated in the tax code and what they actually paid. That gap grew to $30 billion in 2021 — an amount the organization says represents an “unexplained loss” to the country.

da , lako i je vama
ali ovde nas zajebavaju
recimo ako i ubacis odredjenu sumu novca na TFSI a ako slucajno prebacis dozvojlenu sumu
stigne ti kazna koju treba da platis desetostruko.
i to mi se desilo a nije moja krivica uopste 2017.
Ovako se to radi , napravis ugovor za bankom , stavis sumu i ocekujes novac interes da ti se isplati.ne mozes u toj godini podici ijedan dolar pa da i odmah to vratis...i tada sledi kazna. koju moras i platiti inace , postoji njihovi mehanizmi da ti sve oduzmu...
to se zove demokratija.
s obzirom da nisam to uradio i posle istrage , Bankarski sluzbenik i je prebacivao , oni makanipulisu sa parama , pa je sa jednoga , prebacivao na druge i to se prikazalo da sam Ja , skinuo novce i onda i uplatio opet iste godine i to je , ne , ne.
Ijjjebao sam majku mojoj banci , i ljudima , koji su radili i direktno sam i uspostavio kontakt izmedju drzave CRA i Banke , koji su i pismeno i njih i mene obavestavali da je njihova greska.
Priznali su, od banke sam i dobio dosta novaca za ovo sto su uradili
ali moje pare koje sam MORAO PLATITI , jos ne vracaju.
I vec sam i ranije pisao da sam sa DRZAVOM , jedan na jedan i sa njihovim menadjerom , opet i morao , da im svu dokumentaciju i prilozim i da zatrazim da svaki dokument mi i sa svojim pecatom i overe , jer ,
birokrate , koji i rade samo preko kompa , kako kazu , nemamo i dokumentaciju , koju sam , imslao.
Znaci CRNO na BELO.
skoro 5 sati smi mali sastanak i islo se gore dole , sa njihovim proverama a i svaki moj dopis, koji su oni i licno i pevcatom overavali i dopisi u kome stoje i koja dikumenta prilazem.
e, piiizda im materina ...ali vasi , pizzduni , nepismeni, rodbinski povezani ..su jos i gori..
no i tamo uspeh da ih i pobedim i dobijem ,
svoje pare.

Колега разбио телефон и сад се ломи дал да узме нови шта ће где ће гледа ајфоне... Таман слика мало на муку да му стајем... Фала ви :mrgreen:
Rekni kolezi da izbegava provajderske telefone (ona sranja na 24 meseca ugovorne obaveze sa tarifom)

pametnom nema potrebe objašnjavati zbog čega sve,
a @Reefer se zamoljava da ne dodaje svoje mudrolije na ovo uz pisanu i pečatiranu Zahvalnicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back