Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je "samo" to onda i nije toliko strašno.
nadam se da je samo to
majstor je inače i takmičar i nekakav višestruki prvak balkana u motociklizmu, super vozač, iskusan jako
probao je moj auto više puta i kaže da ide kao sam vrag, da je sve odlično
ne troši ni kap ulja
tako da ispada da je samo glava
nije mi se nikad pregrejao od kada je kod mene

Samo budalesine bacaju petarde. Ako ti je do buke baruta, idi u streljanu pa slušaj.
Ovde je katastrofa šta su uradili klinci, pored škole na nekih 30 metara je prodavnica pretardi i vatrometa. Koji je tek idiot to dozvolio? Da vidiš jadne ptice ako reaguju, i većina pasa. A ne znamo one životinje koje ne vidimo.
Ти понео читав џак тих кмеееекова изгледа?

Šta je bre ovo?
...obustavljajte transport opasnih materija!!!

На недавно реконструисаној прузи Зајечар - Књажевац ноћас нешто после 1.00 из шина је исклизнула теретна композиција код села Вратарница, која је превозила фосфорну киселину, потврдили су за Танјуг из МУП-а.

Šta je bre ovo?
...obustavljajte transport opasnih materija!!!

На недавно реконструисаној прузи Зајечар - Књажевац ноћас нешто после 1.00 из шина је исклизнула теретна композиција код села Вратарница, која је превозила фосфорну киселину, потврдили су за Танјуг из МУП-а.
jos kad bi znali ispod beograda sta se sve prevozi i to u srcu vracara....bolje da ne znate

Ja to napomenuh cenjenom skupu, al' reakcija slaba. Mada, mi, okolobeograđani nismo u panici, samo napominjemo.
ma isti q..jednom ako se desi akcident, bice ko sa cernobilom..isto ti dal si u molerovoj il u rakovici...jos ce onaj u molerovoj da prodje ko gdin coek i crkne na keca a onaj iz rakovice ima da se vuce po lekarima da mu kazu sto mu je lose...a ono...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back