Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakva je to hebena rekonstrukcija bila kada je iskliznula teretna kompozicija
a u amonijak je ipak iscureo u Nišavu i stigao do Niša..slusam jutrros na vestima
Ova nova nesreca je bila na delu pruge koji nije rekonstruisan.
Tetka mi je nekada zivela u Negotinu isao sam vozom tuda...
Nasao na jutjubu jedan kanal masinovodja...ono je haos...
Cudo kako se pre nesto nije desilo...

Ти понео читав џак тих кмеееекова изгледа?
D aima pameti u vlasti, kaoš to je nema, zabranili bi petarde maloletnicima. Svake godine ima po nekoliko osakažćene dece, imamo hiljeda pasa mačaka sa problemaima, a ptice su u rasulu. Te prodfavnice treba ograničiti na vatromete, petarde zabraniti uz visoke kazne.

z:)
IMG-c220fecd88b5b6026a15a873176affdd-V.jpg

Nisam bio debil koji baca petarde. Ali imam druga koji od petarde ima sjebano oko. Pitaj njega da li ih je bacao posle toga. I zapitaj se kako o deluje na životinje koji je ovde puno. Kapiram vatromet, ali šta ti pruža petarda osim opasnosti i sjebavanja živog sveta u okolini?
Dino Merlin se isto boji petardi. Zato treba bacati topovske udare. :lol:

D aima pameti u vlasti, kaoš to je nema, zabranili bi petarde maloletnicima. Svake godine ima po nekoliko osakažćene dece, imamo hiljeda pasa mačaka sa problemaima, a ptice su u rasulu. Te prodfavnice treba ograničiti na vatromete, petarde zabraniti uz visoke kazne.

Вид вако...
Другар мој, комшија.. дође тамо нека нова година пре икс година... Накуповао петарди и оваквих и онаквх и извео своје клинце за Божић (нама пиротехничарима са села мало ударније него НГ) и извео дечицу на улицу и објашњавао им шта може шта не може и како се петарде бацају

И такви клинци никад неће направити глупост... Глупост ће направити деца неких идиота који им или дозвољавају све или им бране све

У овој причи ти и такви као ти нисте део решења него део проблема и то је тако јбга

Бајдвеј мој стриц је када је добио сина 1992... Бацио је јбну бомбу и направио кратер у башти иза куће... 30 година касније кад се родило следеће мушко у фамилији (било је девојчица у међувремену богу хвала) били смо кратки с бомбама па су се бацали топовски удари... Мени је страдало стакло на вратима терасе, прсло од бачених петарди

Тај који је разбио стакло на вратима (дечкић рођен те 1992) је пио са нама целу ноћ и сутрадан звао стаклоресца да замени стакло.

Рифери из комшилука су могли из свег гласа да протестују у своја четр зида

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back