- Poruka
- 34.732
Nacionalni nukleus je malo ugažen.Zato što se pokazalo da je Rusija jedna zemlja u kojoj su lični, finansijski interesi ispred nacionalnog.
Doduše, šta očekivati od majorčića kgb-a.
Ozbiljni analitičari više ne komentarišu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalni nukleus je malo ugažen.Zato što se pokazalo da je Rusija jedna zemlja u kojoj su lični, finansijski interesi ispred nacionalnog.
Doduše, šta očekivati od majorčića kgb-a.
Ozbiljni analitičari više ne komentarišu.
Misliš ''malo''.Nacionalni nukleus je malo ugažen.
Pa uvek mogu da završe rat, naime povratak u vlastite UN graniceMisliš ''malo''.
Bude li se ovaj rat zahuktavao dalje, 26 miliona poginulih u Drugom ratu će biti ništa.
Žao mi je mnogo Rusa van Rusije, tih iz Ukrajine i tih što su poslati na front.
Jesi slušo one japance, bre?
Чек да се вратим, нисам могао да пустим кад сам видео, после сметнух с ума... Сад ће нађемJesi slušo one japance, bre?
Oдслушах... звуче као Најтвиш митс Кармина Бурана... Нису лоши, за Јапанце. Мада Јапанци умеју да направе само добра кола и сва она болесна срањаJesi slušo one japance, bre?
Polako mače sa rim porazima. Taktičke sa zajačanim wfektom radijacije su uvek opcija. Samo treba malo muda i nema azovaLepo je videti da si kapitulirao
Sad se samo detalji tvog poraza stavljaju na mastilo
Нисам приметио.Lele, ovde neka politika!![]()
Neki volimo ta bolesna sranja.Oдслушах... звуче као Најтвиш митс Кармина Бурана... Нису лоши, за Јапанце. Мада Јапанци умеју да направе само добра кола и сва она болесна срања![]()
Politika ili država hoće da nam nametne još neke dažbine. A nama crkao motor i bacili smo nekoliko hiljada u vetar. Teškoe.Нисам приметио.
Кад?
Где бре?
Вама презапосленима је све политика![]()
Jel motor od freze?Politika ili država hoće da nam nametne još neke dažbine. A nama crkao motor i bacili smo nekoliko hiljada u vetar. Teškoe.![]()
Ако је од маашине, правац виклер.Politika ili država hoće da nam nametne još neke dažbine. A nama crkao motor i bacili smo nekoliko hiljada u vetar. Teškoe.![]()
Ceniš da Red koristi viklere? Ono, ko baba neka da ufrćka kosu?Ако је од маашине, правац виклер.
Не бре.Ceniš da Red koristi viklere? Ono, ko baba neka da ufrćka kosu?![]()
Gospodja damo, aj poguraš ovaj pilsner da slobodno tržište zaseva od tražnje?Ne znam, ja sam sad dama. Menadžment, stajling i konsalting su moje grane industrije
Polako mače sa rim porazima. Taktičke sa zajačanim wfektom radijacije su uvek opcija. Samo treba malo muda i nema azova
Фала брат@~zmaj~ imaš "pčelicu" u MAXI-ju na Nikšićko 0.3 limenka, 36din (inače je 72)
Jes da je Apatin, al bolje od Jelena koji je I dalje...Фала брат![]()
Tamo je već, ali mrka kapa. To se kaže da je neko "sreće kurate". Kad kažem neko mislim ja.Ако је од маашине, правац виклер.