Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš ''malo''.
Bude li se ovaj rat zahuktavao dalje, 26 miliona poginulih u Drugom ratu će biti ništa.
Žao mi je mnogo Rusa van Rusije, tih iz Ukrajine i tih što su poslati na front.
Pa uvek mogu da završe rat, naime povratak u vlastite UN granice

Ali sujeta jednog bolesnog čovjeka (to je onaj što je odlikovao predsednika Srbije) se isprečava ispred tog dobrog ishoda za ljudsku vrstu

Рифере спремаш ли се за скидање мајице на НС концерту нашег БМК? :mrgreen:

60750629-E4AF-4365-9E21-F7E576CD34E5.jpeg

Jesi slušo one japance, bre?
Oдслушах... звуче као Најтвиш митс Кармина Бурана... Нису лоши, за Јапанце. Мада Јапанци умеју да направе само добра кола и сва она болесна срања :mrgreen:

Oдслушах... звуче као Најтвиш митс Кармина Бурана... Нису лоши, за Јапанце. Мада Јапанци умеју да направе само добра кола и сва она болесна срања :mrgreen:
Neki volimo ta bolesna sranja. 😄

Ceniš da Red koristi viklere? Ono, ko baba neka da ufrćka kosu? :eek:
Не бре.
Виклери користи Џег...роб навика старе уседелице.
...шустикле на све стране, даљински у кеси, а преко намештаја најлон.
То ти кажем :kafa:

Ne znam, ja sam sad dama. Menadžment, stajling i konsalting su moje grane industrije
Gospodja damo, aj poguraš ovaj pilsner da slobodno tržište zaseva od tražnje?

Stojko365-Eksperat.jpg

@Reefer javljam uskoro detalje a ti pitaj one tvoje eksperte o ovoj belgijskoj licenci što za Delhaize puni Zaječar?

@~zmaj~ imaš "pčelicu" u MAXI-ju na Nikšićko 0.3 limenka, 36din (inače je 72)

Polako mače sa rim porazima. Taktičke sa zajačanim wfektom radijacije su uvek opcija. Samo treba malo muda i nema azova

Ma bre, i ovo ne znači ništa posebno. Koliko sam mogao da ispratim, Rusi se povlače jer su nacisti prethodno uništili mostove preko Dnjepra, što je učinilo nemogućim snabdevanje ruskih trupa u Hersonu. Nikakav čisto vojni pritisak tipa horde nacista koje navaljuju na grad. Međutim, to ne znači da je Herson sada ukrajinski, jer da bi bio, onda njihove trupe moraju da uđu u grad, a to treba izvesti tako da ih Rusi ne spale iz vazduha :kafa:

Apatin - ono, ima ih na tržištu a nisu jeftini
видиш ли ти шта се дешава тамо око пиваре...?

Vojvodinašume: U atarima Opštine Apatin uočen crni panter​

Дакле ил халуцинирају од кукурузне крупице ил мачке мутирају од којекакве хемије, треће нема.

IMG-b06be4274760c1cbf25b9e28bc16ca53-V.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back