pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 161.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet se igraš s patkicom u kadi ,a?dušica mawa
Није било одавно еј...
Planiran atentat na Aleksandra Vučića?
Tребало би да буде безбедно јер је вероватно договорено са Украјином... Мислим да би тешко обзнанили повлачење јавно да постоји опасност да их Украјинци сатиру с леђа...Срећно и безбедно повлачење из Херсона жели Вам пук Калијуша Калиновског!![]()
Ђе сте људи и Рифери?
Tребало би да буде безбедно јер је вероватно договорено са Украјином... Мислим да би тешко обзнанили повлачење јавно да постоји опасност да их Украјинци сатиру с леђа...
Елем... полако се оцртавају будуће границе. Дњепар ће изгледа бит једна од њих.
hvala...zaboravila sam skroz a tog dana se nosi natalijina ramonda na reveru
Pogledajte prilog 1252903
Ne zna se, jer su granice veoma promenljive. A po trenutno važećem međunarodnom pravu su ove na Dnjepru.Зна се шта су границе Украјине врло добро. Сад што ће после рата да се постави питање о неделима стране у Кијеву то је већ друга ствар..
п.с. Хвала Богу да и на руској страни има нормалних и реалних људи.
Taj je nekad igrao kako su mu Ameri svirali, Uzimao njihove kredite i nije ih vraćao, zato su i razbili onu frankenštajn kilavu državu.Тај је некад водио Политику. Ови сад иду на рибање.
Sad Tito da ustane...
Ma... da ustanu I Tito I Staljin I Hitler...
Rekli bi:"al ste ga zasrali Bog vas molovo"
Тешко је рећи, од децембра све новомобилисане руске снаге ће доћи на фронт.Ја очекујем поготово у Донбасу још доста бруталног фајта јер ће добити поново офанзивни пулс са неким првим назнакама преговора тамо на прољеће.Ако до тада ништа не буде повољно онда нека нам је Бог на помоћи јер слути на рововски рат који би могао потрајати са наставком економске и енергетске кризе у појединим дијеловима свијета а то качи и нас нажалост.Tребало би да буде безбедно јер је вероватно договорено са Украјином... Мислим да би тешко обзнанили повлачење јавно да постоји опасност да их Украјинци сатиру с леђа...
Lepo je videti da si kapituliraoЂе сте људи и Рифери?
Tребало би да буде безбедно јер је вероватно договорено са Украјином... Мислим да би тешко обзнанили повлачење јавно да постоји опасност да их Украјинци сатиру с леђа...
Пушти ти моје поразе, но реци ти мен' како посао? Јел навала Руса на БГ узроковала скок потражње и цена?Lepo je videti da si kapitulirao
Sad se samo detalji tvog poraza stavljaju na mastilo
Ne znam, ja sam sad dama. Menadžment, stajling i konsalting su moje grane industrijeПушти ти моје поразе, но реци ти мен' како посао? Јел навала Руса на БГ узроковала скок потражње и цена?
И јесу ли то коначно ти курати Руси које вазда спомињеш и призиваш овде, ил пак чекаш други талас?
Пази кад су и амерички званичници почели да причају да ''војног победника бити неће'' и да ће се завршити каквим таквим примирјем... док се мало и Руси и Украјинци издувају и схвате да се не мрдају линије фронта ни тамо ни овамо...Можда чак и ове зиме, најкасније до следеће.Тешко је рећи, од децембра све новомобилисане руске снаге ће доћи на фронт.Ја очекујем поготово у Донбасу још доста бруталног фајта јер ће добити поново офанзивни пулс са неким првим назнакама преговора тамо на прољеће.Ако до тада ништа не буде повољно онда нека нам је Бог на помоћи јер слути на рововски рат који би могао потрајати са наставком економске и енергетске кризе у појединим дијеловима свијета а то качи и нас нажалост.
опа... ко све професионалке кад се опамете... Лепо, честитам. Јел покушаваш да заборавиш досадашњу каријеру ил си пак поносна на исту?Ne znam, ja sam sad dama. Menadžment, stajling i konsalting su moje grane industrije
Jede govna...kvadratna.
Zato što se pokazalo da je Rusija jedna zemlja u kojoj su lični, finansijski interesi ispred nacionalnog.Ђе сте људи и Рифери?