- Poruka
- 18.989
Rejtuj čarape, dal da kupimДокторка! Немој стајеш на муку но олакшај колезиници Ред! Дај неких буткица својих овде да колезиница одмори очи, ми остали колетарална штета![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rejtuj čarape, dal da kupimДокторка! Немој стајеш на муку но олакшај колезиници Ред! Дај неких буткица својих овде да колезиница одмори очи, ми остали колетарална штета![]()
Imam pravo da se družim s svojim kafanskim drugom ZmajemNešto smrdi... ko smrdljive čarape.
Овај гном да обуче десет упола с луком згадио би ми ихRejtuj čarape, dal da kupim
Pogledajte prilog 1253570
Oba gnoma, tačnije.Овај гном да обуче десет упола с луком згадио би ми их
Баш си шарамантан… тури је на игнор и не читај ко што ја не читам твоје преписке с марсијем и прокомOba gnoma, tačnije.
Ignor je za pajsere i otale Hočove, neka hvala.Баш си шарамантан… тури је на игнор и не читај ко што ја не читам твоје преписке с марсијем и проком
Kolega prema damama treba biti sarmantan.Da znam da si to mislio i toe OK.Баш си шарамантан…
Рече човек који се 15 минута психолошки спрем да уђе у кафић јер је видео да неко унутра нема маску...
Е знамо се Рифке, ман се прича![]()
Pa motor, mašina je sama za sebe, ali je motor napaja. Mislim, imam sad neki peti, ali bukvalno sam pet menjala od kad sam otvorila.И шта сад?
Мораш нову да купиш?
Uf, kakav pokušaj unapred osuđen na propast, ej!Докторка! Немој стајеш на муку но олакшај колезиници Ред! Дај неких буткица својих овде да колезиница одмори очи, ми остали колетарална штета![]()
Па онда скролуј даље и не читај и пусти мене да причам с ЏегIgnor je za pajsere i otale Hočove, neka hvala.![]()
Ljudomoran je, ne obraćaj pažnju.Па онда скролуј даље и не читај и пусти мене да причам с Џег
А да ти нађеш неког електричара да провери инсталације? Оно струја напон, ампеража отпор шта знам… јер то што причаш није баш уобичајено.Pa motor, mašina je sama za sebe, ali je motor napaja. Mislim, imam sad neki peti, ali bukvalno sam pet menjala od kad sam otvorila.
У чему је цака?Pa motor, mašina je sama za sebe, ali je motor napaja. Mislim, imam sad neki peti, ali bukvalno sam pet menjala od kad sam otvorila.
А да ти нађеш неког електричара да провери инсталације? Оно струја напон, ампеража отпор шта знам… јер то што причаш није баш уобичајено.
Ma sve provereno, ali motori iz prošlog veka. Realno, i mašina isto. Za kuću su super, ali kad sednem i upregnem ih po 5, 6 sati, skoro neprekidno, oni odustanu. U principu, deluje kao lak posao, ali često nije, ni za mene, ni za mašine, ni za prste, nokte i slično. Ali lepo je i biće i motora i svega, samo neće biti nas.У чему је цака?
Лоши мотори или лоша струја тј. променљив напон?
Ignor je za pajsere i otale Hočove, neka hvala.![]()
Mene je skoro svaki trol ovog foruma stavio na ignor, nisu jadni u početku znali sa čime se kače![]()
Мени је пола "квадрата" на игнору. Не могу брате black speech of mordor, pogasio sam sve društvene mreže zbog otrovnih ljudi.
Мени није јасно како ту тему можете уопште и да читате.Мени је пола "квадрата" на игнору. Не могу брате black speech of mordor, pogasio sam sve društvene mreže zbog otrovnih ljudi.
ок све али нећу да трошим ни атом енргије на отров. лепо њима лепо мени.Ja bukvalno nikog nisam stavio na ignor, nema ni potrebe. Da me iznerviraju ne mogu, a ni da mi se obraćaju otrovnim tonom jer znaju da ih u tom slučaju očekuje virtuelno udaranje po ušima od kojeg teško mogu da se oporaveSvi su prošli taj tretman, čisto da se zna ko je tata
![]()
Џег уме да баци фору о непрегедним штосевима немачких марка, то ми је ок.Мени није јасно како ту тему можете уопште и да читате.
ок све али нећу да трошим ни атом енргије на отров. лепо њима лепо мени.![]()
ŠtohМени није јасно како ту тему можете уопште и да читате.