Скупштинска кафана број XXIV: ''Ко зна-зна, а ко не зна- за њега пиротски мени''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да "ремизирамо" лагано...
овде су теме биле, не баш редом али ајде да пробам:
розле гаће Рифкетове...
резеда - боја или мит, исто копирајт бај Рифке...
буткице које не видимо, али верУемо у њих...
ракија версус вињак версус пиво, или додај пиће...
вреди ли се упуцавати женама на форуму...
Има тога још, али углавном причамо о свему што нам падне на памет...
неки дан о колачима, пре тога о аутомобилима, па музика, филм, књига...
Некад смо стављали и неке фотке...па зезали љубитеље неких врста фотопарата...
Све у свему, као просечан разред средњошколаца...
Мислим да ти је боље овде него у другим кафанама...
Иако некад неки од нас зезну ствар пуштањем музике, али ајде...нико није савршен...

Pa naravno da je bolje, zato i cenim i poštujem sve i jednog gosta ove kafane i ne bih vas menjao ni za šta, niti se ikad svađao kao na primer što to radim sa onim izopačenim zakržljalim nakazama i njihovim terorističkim cvijećem :D

Да "ремизирамо" лагано...
овде су теме биле, не баш редом али ајде да пробам:
розле гаће Рифкетове...
резеда - боја или мит, исто копирајт бај Рифке...
буткице које не видимо, али верУемо у њих...
ракија версус вињак версус пиво, или додај пиће...
вреди ли се упуцавати женама на форуму...
Има тога још, али углавном причамо о свему што нам падне на памет...
неки дан о колачима, пре тога о аутомобилима, па музика, филм, књига...
Некад смо стављали и неке фотке...па зезали љубитеље неких врста фотопарата...
Све у свему, као просечан разред средњошколаца...
Мислим да ти је боље овде него у другим кафанама...
Иако некад неки од нас зезну ствар пуштањем музике, али ајде...нико није савршен...
Hoče, jel' večeras igramo protiv ovih tvojih? Dobro, nisi ti baš toliko za njih koliko si za njihove žene riđanke. :mrgreen:

А да знају жабари да одраде рекламу, знају:
Баш ми се не свиђа тај Мито како су одрадили ... спреда изгледа као комбинација буљавости и Дауновог синдорома...

Ту су направили фејл... 147-ица је и данас лепше ауто од ове Мито алфе... о 159-ци да не причамо... један од ондашњих најлепше дизајнираних аутомобила, лепа и дан данас.

мада и ја много лапрдам... зна се ко је овде задужен за то... @Reefer шта ти кажеш колеза? :mrgreen:

Баш ми се не свиђа тај Мито како су одрадили ... спреда изгледа као комбинација буљавости и Дауновог синдорома...

Ту су направили фејл... 147-ица је и данас лепше ауто од ове Мито алфе... о 159-ци да не причамо... један од ондашњих најлепше дизајнираних аутомобила, лепа и дан данас.

мада и ја много лапрдам... зна се ко је овде задужен за то... @Reefer шта ти кажеш колеза? :mrgreen:
Kažem da sam baš dobar šmeker, zašto pitaš, neću sa drugarčićima o onaj vaš fensi kafe? Ja samo kafančine. :mrgreen:

Kažem da sam baš dobar šmeker, zašto pitaš, neću sa drugarčićima o onaj vaš fensi kafe? Ja samo kafančine. :mrgreen:
Таман сам кренуо да пишем ''мислио сам задужен за дизајн а не за лапрдање''... кад оно ти ме демантова брже но што писах...

Даклем ипак си задужен за лапрдање а не за питања естетике... :mrgreen:

кад будеш докон, размотри мало аспекте и импликације таквих поређења... :mrgreen:
Па ја сам тица, мене ће тешко да довати у чељусти...
воду ћу да пијем из локве, а не из реке...
Just in case, Justin Timberlake...

Шта је са оном колезиницом намрштеног аватара, нема је? Да не кампује испред поште, тешко њима? @Little Redhead :mrgreen:
Ma ne, to samo kad pada sneg, ja sedim u autu i čekam da se smanji red. :lol:
Pa tu sam, prođem, pročitam, pola ne razumem, pola preskočim.... Da nisam nedostajala nekom?
Можда као крокодил јури неког...
Auuuu, pa jel sam ja krokodil?!?
Pa šta sad da ti radim?!?

Требало би бирати већ и газду следеће кафане... а нема ни Мистер Ноа ни колезинице Ред, ни газдарице ни Агате... кворума се нема хах.
Па преузми ти...
а ми ћемо да те подржимо једногласно...
Предлог за име ће да пошаљем накнадно...
"Fire in the sky" ми је некако превише апокалиптично...
Можда "Мала слатка изврнута торта"...

• Podržavam
Reactions: Red
Требало би бирати већ и газду следеће кафане... а нема ни Мистер Ноа ни колезинице Ред, ни газдарице ни Агате... кворума се нема хах.
Pa evo, možeš ti da budeš novi gazda, prvi si se setio da treba. :lol:
Ili ko je najviše pisao... Uostalom, kako birate ko će?

Pa tu sam, prođem, pročitam, pola ne razumem, pola preskočim....
Рифке не разуме ни пола свог списанија па га то ич не омета... нисам сањао да ћу икад ово рећи... ал угледај се на њ' :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back