Скупштинска кафана број XXIV: ''Ко зна-зна, а ко не зна- за њега пиротски мени''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne, to samo kad pada sneg, ja sedim u autu i čekam da se smanji red. :lol:
Pa tu sam, prođem, pročitam, pola ne razumem, pola preskočim.... Da nisam nedostajala nekom?

Auuuu, pa jel sam ja krokodil?!?
Pa šta sad da ti radim?!?
Реч "можда" у срБском има веома јасно значење...
а у комбинацији са "као" и видеоснимком све објашњава...
Кроко-...КХМ...колегинице...

• Ironija
Reactions: Red
Реч "можда" у срБском има веома јасно значење...
а у комбинацији са "као" и видеоснимком све објашњава...
Кроко-...КХМ...колегинице...
Sokole, 'tico, ja sam žena, čitam šta ja hoću i tumačim kako hoću. Prema tome, dabome! :malav:
Obično mi kažu da sam neka aždaja, beštija, krokodil nisam još bila. :rotf:

Па преузми ти...
јок, ја сам скоро пре неку кафану отварао тему... Уосталом даме имају предност... колезиница Ред се исказала као добра Пиротјанка, могла би она. :mrgreen:

Sokole, 'tico, ja sam žena, čitam šta ja hoću i tumačim kako hoću. Prema tome, dabome! :malav:
Obično mi kažu da sam neka aždaja, beštija, krokodil nisam još bila. :rotf:
Ма ти си нежан цвет...можда ловиш и мухе, али ипак цвет...

• Voli
Reactions: Red
јок, ја сам скоро пре неку кафану отварао тему... Уосталом даме имају предност... колезиница Ред се исказала као добра Пиротјанка, могла би она. :mrgreen:
Nemoj mene, šta ti je, ja mogu sledeću tamo neku, dok vidim šta kako, ko kome, treba uvod, treba sve, a meni mozak na rezervi. :eek:

Па ето упоредио сам те са жестином крокодила који напада лава...
Апропо чекања пред поштом.
Лакое сада...
Aaaa, trebalo je da kliknem na klip. E to, vidiš, nisam. :lol:

За оне који мисле да је посао фотомодела " walk through the park"...
Ја сам само једном позирала на позорници за прављење неког постера, трајало је сатима, пресвукли су ме сто пута, шминку ми мењали исто толико, фризуру...од тад, поштујем посао модела.

Ја сам само једном позирала на позорници за прављење неког постера, трајало је сатима, пресвукли су ме сто пута, шминку ми мењали исто толико, фризуру...од тад, поштујем посао модела.
Voajeri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back