Скупштинска кафана број XXIV: ''Ко зна-зна, а ко не зна- за њега пиротски мени''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikako da dostignem taj nivo lupanja,
Рифкета су својевремено звали отворен прозор... Он мислио да је то због отворености и погледа на свет, но други је разлог био. :mrgreen:

А-ха!!!
Еурека!!!
Значи, зато Рифке глуми стилисту...да се утрпа у неку екипу...
да пресвлачи манекенке и маже их уљем за сунчање...
да не заборавимо ону зезалицу са алуфолијом шта усмерава светло...

• Haha
Reactions: Red
I ti bi se žrtvovao da se mučiš da posmatraš sve to toliko vremena? E baš si drugarčina!
Ако је такав посао, шта да се ради... никад ја од посла бежа' нисам :mrgreen:

Kako сам наивна.
Ни помислила нисам да ће се нечија ћиверица овако чега досетити.:lol:
Тешко нама с тако наивнима... :mrgreen:

Oнај ко пита, увек било... :mrgreen:

Смишљај увод, ево ми обећавамо да нећемо спомињат буткице бар првих пет страна. :mrgreen:
Ona koja ima hrabrost da pokaže butku.
E dogovorite se vas dvojica koji će, ja nemam ideje ni za uvod ni za naslov. Ali verujem da vi to možete!

А-ха!!!
Еурека!!!
Значи, зато Рифке глуми стилисту...да се утрпа у неку екипу...
да пресвлачи манекенке и маже их уљем за сунчање...
да не заборавимо ону зезалицу са алуфолијом шта усмерава светло...
On voli da im češlja dlake na leđima

E dogovorite se vas dvojica koji će, ja nemam ideje ni za uvod ni za naslov. Ali verujem da vi to možete!
Слушај прошли пут смо били толико напорни да смо и Софију натерали да отвори тему... И није нам тешко да будемо досадни опет... штавише :mrgreen:

Рифкета су својевремено звали отворен прозор... Он мислио да је то због отворености и погледа на свет, но други је разлог био. :mrgreen:
Tad je odlučio da upiše Stolariju.

Danas je uspešan stariji džentlmen.

Тешко нама с тако наивнима... :mrgreen:
Овде жена мора константно да размишља који ће глагол употребити.
Стално неке инсинуације. И после ти се још припише умишљај.
О животе!:lol:

Слушај прошли пут смо били толико напорни да смо и Софију натерали да отвори тему... И није нам тешко да будемо досадни опет... штавише :mrgreen:
Ma ajde, pa i Bog dig'o ruke od mog otvaranja tema, a nećeš ti. :rotf:
Nego, sad sam malo listala, nisam još odrasla tome da ispišem tako lep uvod i smislim naslov, danas nisam kreativno raspoložena, ali sam došla do zaključka da novu kafanu treba da otvori @The_Night_Hawk .
Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!
Proglašavam Hoča za novog vlasnika kafane, a ja ću da se spremim za idući nastavak.

Nego, sad sam malo listala, nisam još odrasla tome da ispišem tako lep uvod i smislim naslov, danas nisam kreativno raspoložena, ali sam došla do zaključka da novu kafanu treba da otvori @The_Night_Hawk .
Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!
Proglašavam Hoča za novog vlasnika kafane, a ja ću da se spremim za idući nastavak.
Podržavam!💗

Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!
Лепо сте се извукли колезинице... Још само да Хоч пристане, па да крећемо с бањалучком биртијом :mrgreen:

Овде жена мора константно да размишља који ће глагол употребити.
Стално неке инсинуације. И после ти се још припише умишљај.
О животе!:lol:
Ko to, onaj zli zmjaje? :aaa:

Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!
Kafana kod riđeg džbuna!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back