- Poruka
- 73.496
Pa trudim se, ali nikako da dostignem taj nivo lupanja, kao ti, recimo.Možeš ti i puno. Ugledaj se na nas najbolje.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa trudim se, ali nikako da dostignem taj nivo lupanja, kao ti, recimo.Možeš ti i puno. Ugledaj se na nas najbolje.![]()
Ona koja ima hrabrost da pokaže butku.I ko otvara na kraju?![]()
Рифкета су својевремено звали отворен прозор... Он мислио да је то због отворености и погледа на свет, но други је разлог био.nikako da dostignem taj nivo lupanja,
Oнај ко пита, увек било...I ko otvara na kraju?![]()
Kako сам наивна.
тхем лаки бастардас...![]()
I ti bi se žrtvovao da se mučiš da posmatraš sve to toliko vremena? E baš si drugarčina!
тхем лаки бастардас...![]()
Ако је такав посао, шта да се ради... никад ја од посла бежа' нисамI ti bi se žrtvovao da se mučiš da posmatraš sve to toliko vremena? E baš si drugarčina!
Тешко нама с тако наивнима...Kako сам наивна.
Ни помислила нисам да ће се нечија ћиверица овако чега досетити.![]()
Oнај ко пита, увек било...
Смишљај увод, ево ми обећавамо да нећемо спомињат буткице бар првих пет страна.![]()
E dogovorite se vas dvojica koji će, ja nemam ideje ni za uvod ni za naslov. Ali verujem da vi to možete!Ona koja ima hrabrost da pokaže butku.
On voli da im češlja dlake na leđimaА-ха!!!
Еурека!!!
Значи, зато Рифке глуми стилисту...да се утрпа у неку екипу...
да пресвлачи манекенке и маже их уљем за сунчање...
да не заборавимо ону зезалицу са алуфолијом шта усмерава светло...
Слушај прошли пут смо били толико напорни да смо и Софију натерали да отвори тему... И није нам тешко да будемо досадни опет... штавишеE dogovorite se vas dvojica koji će, ja nemam ideje ni za uvod ni za naslov. Ali verujem da vi to možete!
Tad je odlučio da upiše Stolariju.Рифкета су својевремено звали отворен прозор... Он мислио да је то због отворености и погледа на свет, но други је разлог био.![]()
Ма није то Џег, не може бит...Ова је све вратила на место како је било, културна нека госпојица@~zmaj~ , jel se ono matija hvalila da je položila vožnju? Šta kežeš @Storage Temptation ?
https://www.blic.rs/slobodno-vreme/...e-probala-da-se-isparkira-i-promasila/2rtdvc2
Овде жена мора константно да размишља који ће глагол употребити.Тешко нама с тако наивнима...![]()
Ma ajde, pa i Bog dig'o ruke od mog otvaranja tema, a nećeš ti.Слушај прошли пут смо били толико напорни да смо и Софију натерали да отвори тему... И није нам тешко да будемо досадни опет... штавише![]()
Podržavam!Ma ajde, pa i Bog dig'o ruke od mog otvaranja tema, a nećeš ti.
Nego, sad sam malo listala, nisam još odrasla tome da ispišem tako lep uvod i smislim naslov, danas nisam kreativno raspoložena, ali sam došla do zaključka da novu kafanu treba da otvori @The_Night_Hawk .
Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!
Proglašavam Hoča za novog vlasnika kafane, a ja ću da se spremim za idući nastavak.
Лепо сте се извукли колезинице... Још само да Хоч пристане, па да крећемо с бањалучком биртијомMa ajde, pa i Bog dig'o ruke od mog otvaranja tema, a nećeš ti.
Nego, sad sam malo listala, nisam još odrasla tome da ispišem tako lep uvod i smislim naslov, danas nisam kreativno raspoložena, ali sam došla do zaključka da novu kafanu treba da otvori @The_Night_Hawk .
Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!
Proglašavam Hoča za novog vlasnika kafane, a ja ću da se spremim za idući nastavak.
Ko to, onaj zli zmjaje?Овде жена мора константно да размишља који ће глагол употребити.
Стално неке инсинуације. И после ти се још припише умишљај.
О животе!![]()
Kafana kod riđeg džbuna!Ma ajde, pa i Bog dig'o ruke od mog otvaranja tema, a nećeš ti.
Da li su svi za? Jesu!
Uzdržanih? Nema!