- Poruka
- 197.287
Slabo dlakava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo dlakava.
Знаш оно кад причају два Хрвата... Па каже један ...Čekaj, budi precizniji, jel rimokatolički ili grekokatolički?
Moraš da uporediš i prosečnu dužinu života u datoj zemlji.Додуше и Бајден је католик, а и он више мирише на иловачу него пун мандат.
Šta si se sad zbunio?...
Zena ti ima muda...
Lele...
Око шест' комада.govoris strane jezike..![]()
Njemu se raduju oni u papučama musavci, nadaju da se će da zaustavi roštiljanje, kad ono ume samo da se oklizne na stepenicama.Додуше и Бајден је католик, ал и он више мирише на иловачу него пун мандат.
За претпоставити је да ће изабрати наследника... у будућности познатог и као Џегин чир на желуцу верзија 2.0, апдејтована, печована и на многаја љета...Moraš da uporediš i prosečnu dužinu života u datoj zemlji.
Po toj metrici, jedan drugi predsednik je na koncu žitija
Ne, stalno ću da vas zajebavam kako vam je crko idol.За претпоставити је да ће изабрати наследника... у будућности познатог и као Џегин чир на желуцу верзија 2.0, апдејтована, печована и на многаја љета...
Tri su balkanskaОко шест' комада.![]()
Четри и по.Tri su balkanska![]()
nas je posle njihovogЗначи католичка? Њихов је ускрс за који дан...
Так људски нема шта.Ne, stalno ću da vas zajebavam kako vam je crko idol.
Znaš nekog majmuna s dlakavijim... m...?Slabo dlakava.
И ми Срби претендујемо да их назовемо тако, али не дају се.U ostalom svetu se to zovu dijalekti![]()
И ми Срби претендујемо да их назовемо тако, али не дају се.![]()
Инат је ипак традиционални српски спорт.Teraju inat,
videli da nam to dobro ide pa misle da ce i njima![]()
Инат је ипак традиционални српски спорт.
Дисциплина у којој нам нема премца.![]()
Наравно, како другачије.Znamo mi i ono...pametniji popusta;
Srbin je rodjen kao genijalac,
tesko je drugima to da priznaju![]()
Наравно, како другачије.
Први ми па шест места празних...![]()
И десет је мало.Sest je malo, bar deset![]()