- Poruka
 - 202.220

Ma ja mislio da je on vaspitao tu malu garavu, ali izgleda... naš kakav prebranac je bio danas za ručak i domaći kiseli kupus, Bruka! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Зато што профани који те вежбе воде имају подоста година; оматорили, не могу да спавају, навика- па сте се ви сви имали на то навићи...Али ми ни дан данас није јасно што су нас малтретирали да тако рано долазимо на студентске вежбе.![]()

da biste bili lijepiГринет ме пидсећа на студентске дане.
Вежбе из урологије које почињу у 7 ујутру. А онај Гринет на Славији је увек био отворен пре 7.
Имала сам ритуал. Свратим по кафу за понети и пијем је успут, па чак и на вежбама.
Али ми ни дан данас није јасно што су нас малтретирали да тако рано долазимо на студентске вежбе.![]()
 opet si se grebaoMa ja mislio da je on vaspitao tu malu garavu, ali izgleda... naš kakav prebranac je bio danas za ručak i domaći kiseli kupus, Bruka!![]()
![]()

a sto ga ti zaebavas"тата ми сваки дан једемо кромпир и пасуљ а види комшије они..."
енд Рифке би лајк:
"Ма ко их јeбе што нису сејали"
Био је неки проф Вукомановић који је знао испитивати студенте и у 10 увече... Па их шаље доле да траже теткице ил чуваре да не закључају зграду јер још увек има неког ту..Зато што профани који те вежбе воде имају подоста година; оматорили, не могу да спавају, навика- па сте се ви сви имали на то навићи...![]()

ma nije bre on taj koji se prevaspitao.@Reefer само да знаш драго ми је да инсистираш на традицији и православним вредностима и по питање кухиње... Биће отебе прави СДК једног дана ...![]()
Ма, није то ништа- ја сам својевремено возио једну студенткињу да у суботу ујутру , 2 сата после поноћи, пријави испит на Правном, кад су биле оне паклене врућине, 2005...Био је неки проф Вукомановић који је знао испитивати студенте и у 10 увече... Па их шаље доле да траже теткице ил чуваре да не закључају зграду јер још увек има неког ту..

Tarzne, majmun uzo bananu. Kako koji, pa Ćita iz Kanadu. A jede je na drugu stranua sto ga ti zaebavas
jel ima terasu od stotinu metra , jel sadi i bere banane
i mislis da on ne sadi i pasulj teTI OVAJ ...
sadi ti on , bre sve
ili ga nasade
bit ce nesto od svega toga sto je i receno

cekaj breTarzne, majmun uzo bananu. Kako koji, pa Ćita iz Kanadu. A jede je na drugu stranu![]()

ма не сумњамMa ja mislio da je on vaspitao tu malu garavu, ali izgleda... naš kakav prebranac je bio danas za ručak i domaći kiseli kupus, Bruka!![]()
![]()

Hmmmm...ма не сумњам
ја нисам била креативна- шкарпина и салата од кромпира.
за доручак пита од кромпира.
за вечеру такође.
кромпир, кромпир, кромпир...![]()

И како сад овог медоњу сматрати "дивљом" животињом...?