marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.772
e oko posnih tvojih virslicaPosna je Marsijeva viršlica, pa je glođi.
Desi Stojko moi, bre?
mi
koji i nemamu virslice vec kol bAse i to jos govedji
mozemo da preporucimo da vec jednom bre odrastes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e oko posnih tvojih virslicaPosna je Marsijeva viršlica, pa je glođi.
Desi Stojko moi, bre?
Kotmene saksija, kotebe rupa od saksiju u glavu.jel može saksija uglavu?

os da kazes da ces kroz tu rupu u saksijiKotmene saksija, kotebe rupa od saksiju u glavu.![]()

u
molicu lijepo
Marsi, evo ti ih rođaci, idu do Tarzana.![]()
Monkeys are considered very intelligent animals. But they spend most of their lives searching for adventure and environmental
a sto nam to kaze
da i ovi bolje voze makine od tu nekih

не знам шта је са тим Азијаткињама... али има их крш и лом младоликих... Додуше данас им не одмаже ни фотошоп, али виђао сам слике где мислиш гледаш близнакиње од 20 година а оно су мати и ћера са 45 и 25...Како је могуће да овако изгледа са 40 година?
Mislim da je to kod njih genetika..njima je zaista tesko odrediti godine i dugo izgledaju mladoliko
Здраво људи, срећан вам Бадњи дан...
не знам шта је са тим Азијаткињама... али има их крш и лом младоликих... Додуше данас им не одмаже ни фотошоп, али виђао сам слике где мислиш гледаш близнакиње од 20 година а оно су мати и ћера са 45 и 25...
Кореја је у питању и изгледа скоро дупло млађе.има сигурно и до тога... Наша кухиња је генерално пуна масти, теста и тешке хране а кркање месине, бурека и сарме помаже тену и кожи колико и проходности артерија хех.Риба,суши,риба па опет суши па пиринач..![]()
што рекоше колезе горе... генетика и исхрана...Не знам ни ја. нешто сам гуглао и кад сам видео годиште реакција је била "идеш у к...40 година"Кореја је у питању и изгледа скоро дупло млађе.
to je normalno za AzijateКако је могуће да овако изгледа са 40 година?
![]()
Srećan i tebi zmjaje!Здраво људи, срећан вам Бадњи дан...
не знам шта је са тим Азијаткињама... али има их крш и лом младоликих... Додуше данас им не одмаже ни фотошоп, али виђао сам слике где мислиш гледаш близнакиње од 20 година а оно су мати и ћера са 45 и 25...

os da kazesMarsi, evo ti ih rođaci, idu do Tarzana.![]()

i ti bi da koristis te pilule za vaginuKaže Sofka da te kosooke koriste baš male vaginalete, taman su za mene.![]()