Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
scale_1200

Monkeys are considered very intelligent animals. But they spend most of their lives searching for adventure and environmental :mrgreen:
a sto nam to kaze
da i ovi bolje voze makine od tu nekih

Здраво људи, срећан вам Бадњи дан... :D

Како је могуће да овако изгледа са 40 година?
не знам шта је са тим Азијаткињама... али има их крш и лом младоликих... Додуше данас им не одмаже ни фотошоп, али виђао сам слике где мислиш гледаш близнакиње од 20 година а оно су мати и ћера са 45 и 25...

не знам шта је са тим Азијаткињама... али има их крш и лом младоликих... Додуше данас им не одмаже ни фотошоп, али виђао сам слике где мислиш гледаш близнакиње од 20 година а оно су мати и ћера са 45 и 25...

Не знам ни ја. нешто сам гуглао и кад сам видео годиште реакција је била "идеш у к...40 година" :lol: Кореја је у питању и изгледа скоро дупло млађе.

Риба,суши,риба па опет суши па пиринач..:D
има сигурно и до тога... Наша кухиња је генерално пуна масти, теста и тешке хране а кркање месине, бурека и сарме помаже тену и кожи колико и проходности артерија хех.

Не знам ни ја. нешто сам гуглао и кад сам видео годиште реакција је била "идеш у к...40 година" :lol: Кореја је у питању и изгледа скоро дупло млађе.
што рекоше колезе горе... генетика и исхрана...

Srećan i tebi zmjaje! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back