Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda ko mini pomorandža
KO KIKIRIKI MEĐU CITRUSIMA:zper:
IMG_6029.jpg

Него и овде сам пробавао неких нових воћки... И махом разочарење. Очекујеш неку егзотику, слатко укусно... А оно јадац.

Нешто што зову пипа и само избуше рупу и пију сок који је унутра, као кокос фазон... Пробам а оно очај живи колико је бљутаво. Кажем ружно они кажу да ал је здраво...

Реко колико је ружно мора да је баш много здраво, минимум сиду би требало да лечи.

Jes ti njima pričo šta je naša pomaća šljiva? Sveža, suva, sok, rakija, urolana u slaninicu... ideje su beskrajne!
Ma не знају мукице... Знају само за нешго што зову сируела а личи на ринглов... А и то знају само из прича... А кад им причам о наменама гледају ме као да сам барон Минхаузен.

Prijatelj pravi jako lep džem od navedenog... :aha2:
Ти сад као они из ''Бакине тајне''.
Шетам међу рафовима Максија и налетим на џем од поморанџе марке ''Бакина тајна''.
И још пише: ''По рецептурама наших бака''.
И онда замислим моју бабу како прави као џем од поморанџе.
Хау јес ноу. :lol:

Шетам међу рафовима Максија и налетим на џем од поморанџе марке ''Бакина тајна''.
ja sam osamdesetih u nekom nemačkom časopisu našla reklamu za smrznute ćevapčiće
Piše: Chevapchichi - spezialitäten aus DUBROVNIKi!!:eek:
I SLIKA DUBROVNIKA NA KUTIJI
Samo su za njega čuli

ja sam osamdesetih u nekom nemačkom časopisu našla reklamu za smrznute ćevapčiće
Piše: Chevapchichi - spezialitäten aus DUBROVNIKi!!:eek:
I SLIKA DUBROVNIKA NA KUTIJI
Samo su za njega čuli
Или неки Дубровчанин правио бизнис. :lol:

Иначе, хрватски ћевапи су ужас. Евентуално ако набасаш на неког нашег јужњака који оде да ради сезону тамо.

Па, баш у томе је и била бакина тајна- јер је правила џем од дулека, а свима причала да су поморанџе! :eek:
Бил бака ђаво своје врсте...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back