Сад кафа... И цигарета.
Релапс јебигa
Релапс јебигa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
identično!Сад кафа... И цигарета.
Релапс јебигa![]()
Sad su i u Srbiji počeli da uvoze južnoameričke kafeЈа имам само неке нес голд грануле као нешто што иоле личи на кафу...
Које бућкурише овде пију то је страшно... И то их пију са више шећера него "кафе"
Једном сам нашао неки кафић са гомилом колумбијских кафа... Прогледао сам кад ме шутнуо кофеин после првог гутљаја...![]()
Nisi naučio garavu da kuva prebranac??? ŠOKIRAN!Сад кафа... И цигарета.
Релапс јебигa![]()
šta? toliko ti je mali aplikator za vaginalete?Kaže Sofka da te kosooke koriste baš male vaginalete, taman su za mene.![]()
Pa da, ko kikiriki.šta? toliko ti je mali aplikator za vaginalete?![]()
pa da, nisi đžabe kikirifki...Pa da, ko kikiriki.Hoćeš da proveriš?
![]()
Hoćeš da proveriš?
Uraaaaaaa!
pa da, nisi đžabe kikirifki...![]()
Тја... Мала перфектно кува јела домаће кухиње... Рецимо судадо од морске рибе који је нешто између рибље чорбе и динстане рибе са поврћем... Најукусније јело од рибе које сам пробао...Nisi naučio garavu da kuva prebranac??? ŠOKIRAN!
znam i ranije sam naglasavao da se ima kafa koja se kupuje direktno od proizvodjaca, bez posrednika koji kupe kajmak@Marsi,to je kanadska kafa
Preporučujem!
trkkNisi naučio garavu da kuva prebranac??? ŠOKIRAN!
Исто ми се десило, када сам, пре неких 20 година, пробао неку "Коломбиана" -кафу у Гринету...Једном сам нашао неки кафић са гомилом колумбијских кафа... Прогледао сам кад ме шутнуо кофеин после првог гутљаја...![]()
Гринет ме пидсећа на студентске дане.Исто ми се десило, када сам, пре неких 20 година, пробао неку "Коломбиана" -кафу у Гринету...![]()
Јој, разлике, драстићне!
To je takvo bogohuljenje, pa to je užas!? Sarma i prebranac su za uvek i za svuda! Sad trk nek ode na pijacu i kupi pola kile tetovca!Тја... Мала перфектно кува јела домаће кухиње... Рецимо судадо од морске рибе који је нешто између рибље чорбе и динстане рибе са поврћем... Најукусније јело од рибе које сам пробао...
Пребранац и сарма на 40 степени немају пуно смисла хах.
МИ свих 6 година имамо дебилне распореде са почетком вежби у цик зоре, а предавања су увек била од 14 сати. Не сећам се да ли сам икад, и на једном предмету, ишла континуирано на предавања.Mи смо имали дебилне распореде једно време... Необавезна и сувопарна теоретска предавања преподне од 8 до 12 и обавезне вежбе од 3 до 7 поподне... За Београђане није страшно, за нас провинцијалце који смо путовали сат времена до факса... Мучно је било изаћи из куће у пола седам ујутру и вратити се у 8 увече... Тако да се оптимизацијом дошло до тога да се шкартирају та јутарња предавања...
И долазиш поподне и питаш шта си пропустио а колеге одговарају... "Јако битно предавање еј, никад више од тебе комплетан инжењер"
![]()
Ти би био прави пријатељ кад би му послао пола киле тетовца и пола киле црвеног.To je takvo bogohuljenje, pa to je užas!? Sarma i prebranac su za uvek i za svuda! Sad trk nek ode na pijacu i kupi pola kile tetovca!