Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijem ovo,mnogo je dobra
Organica-front-2lb__10743.1542035574.jpg

Ја имам само неке нес голд грануле као нешто што иоле личи на кафу...

Које бућкурише овде пију то је страшно... И то их пију са више шећера него "кафе"

Једном сам нашао неки кафић са гомилом колумбијских кафа... Прогледао сам кад ме шутнуо кофеин после првог гутљаја... :mrgreen:

Ја имам само неке нес голд грануле као нешто што иоле личи на кафу...

Које бућкурише овде пију то је страшно... И то их пију са више шећера него "кафе"

Једном сам нашао неки кафић са гомилом колумбијских кафа... Прогледао сам кад ме шутнуо кофеин после првог гутљаја... :mrgreen:
Sad su i u Srbiji počeli da uvoze južnoameričke kafe
Gvatemala,Honduras, Kostarika,Nikaragva itd..
Osim u kafeterijama, ima ih i u bolje opremljenim marketima
Meni su malo kisele
Ali je dejstvo ko bomba

Nisi naučio garavu da kuva prebranac??? ŠOKIRAN!
Тја... Мала перфектно кува јела домаће кухиње... Рецимо судадо од морске рибе који је нешто између рибље чорбе и динстане рибе са поврћем... Најукусније јело од рибе које сам пробао...

Пребранац и сарма на 40 степени немају пуно смисла хах.

Исто ми се десило, када сам, пре неких 20 година, пробао неку "Коломбиана" -кафу у Гринету... :eek:
Јој, разлике, драстићне!

Исто ми се десило, када сам, пре неких 20 година, пробао неку "Коломбиана" -кафу у Гринету... :eek:
Јој, разлике, драстићне!
Гринет ме пидсећа на студентске дане.
Вежбе из урологије које почињу у 7 ујутру. А онај Гринет на Славији је увек био отворен пре 7.
Имала сам ритуал. Свратим по кафу за понети и пијем је успут, па чак и на вежбама.
Али ми ни дан данас није јасно што су нас малтретирали да тако рано долазимо на студентске вежбе. :lol:

Mи смо имали дебилне распореде једно време... Необавезна и сувопарна теоретска предавања преподне од 8 до 12 и обавезне вежбе од 3 до 7 поподне... За Београђане није страшно, за нас провинцијалце који смо путовали сат времена до факса... Мучно је било изаћи из куће у пола седам ујутру и вратити се у 8 увече... Тако да се оптимизацијом дошло до тога да се шкартирају та јутарња предавања...

И долазиш поподне и питаш шта си пропустио а колеге одговарају... "Јако битно предавање еј, никад више од тебе комплетан инжењер"

:lol:

Тја... Мала перфектно кува јела домаће кухиње... Рецимо судадо од морске рибе који је нешто између рибље чорбе и динстане рибе са поврћем... Најукусније јело од рибе које сам пробао...

Пребранац и сарма на 40 степени немају пуно смисла хах.
To je takvo bogohuljenje, pa to je užas!? Sarma i prebranac su za uvek i za svuda! Sad trk nek ode na pijacu i kupi pola kile tetovca!

Mи смо имали дебилне распореде једно време... Необавезна и сувопарна теоретска предавања преподне од 8 до 12 и обавезне вежбе од 3 до 7 поподне... За Београђане није страшно, за нас провинцијалце који смо путовали сат времена до факса... Мучно је било изаћи из куће у пола седам ујутру и вратити се у 8 увече... Тако да се оптимизацијом дошло до тога да се шкартирају та јутарња предавања...

И долазиш поподне и питаш шта си пропустио а колеге одговарају... "Јако битно предавање еј, никад више од тебе комплетан инжењер"

:lol:
МИ свих 6 година имамо дебилне распореде са почетком вежби у цик зоре, а предавања су увек била од 14 сати. Не сећам се да ли сам икад, и на једном предмету, ишла континуирано на предавања.
Ретко који профан је био заиста- профан.
Предавања сувопарна, они сморени што морају да дођу једном годишње на предавање, и онда чему?
Ми смо самоуки доктори. :lol:
Није лако кад мораш сам да научиш градиво, не може то свако. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back