HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.347
Ха!Jeдан је бураз Бурус Ли... Остало су шиштавци!
![]()
Ја сам за тебе Џекичен, што рече један Ганци другом, после туче и "победе"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ха!Jeдан је бураз Бурус Ли... Остало су шиштавци!
![]()

Elementary, my dear Watson!Liči na zmjajeta, samo je povuko na crveno mesto na zeleno.

Чист зен...Ово ме подсјети на мог сенсеија...некада...
говорио ми да је најважније имати брзе ноге...
ја питао ел да се боље крећем у нападу?
јок бре каже човјек да брже збришеш...туци се само кад мораш...

Jeдном упадају у бус три циганчета од можда 8-9 година .. једно свира неку хармоникицу а друго циганче пева неки народњак... Завршили чекају станицу да сиђу, треће циганче почиње дс пева на енглеском... Не сећам се тачно песме али неки класик...Ха!
Ја сам за тебе Џекичен, што рече један Ганци другом, после туче и "победе"...![]()
Baš gledao nočas... poprvi put

Jel bio Stojko moi u toj priči negde? Zašto ga ne voliš, daj da ion ima ulogu, neku manje popularnu, daj šta daš.Jeдном упадају у бус три циганчета од можда 8-9 година .. једно свира неку хармоникицу а друго циганче пева неки народњак... Завршили чекају станицу да сиђу, треће циганче почиње дс пева на енглеском... Не сећам се тачно песме али неки класик...
Ту циганче које је певало народњаке се дере.. немој ту да ми певаш на шифтарски!!!
Није шифтарски, енглески!
Шифтарски!!!
И ту креће тотални фајт.

Jeдном упадају у бус три циганчета од можда 8-9 година .. једно свира неку хармоникицу а друго циганче пева неки народњак... Завршили чекају станицу да сиђу, треће циганче почиње дс пева на енглеском... Не сећам се тачно песме али неки класик...
Ту циганче које је певало народњаке се дере.. немој ту да ми певаш на шифтарски!!!
Није шифтарски, енглески!
Шифтарски!!!
И ту креће тотални фајт.

ili još bolje u bosanskom gnezduМоже да буде Босанац ... Јао бре куд се то нисам сетио хах...
Кафана код Босанца -![]()

Који је твој проблем, неваспитани?To ti najbolji koncerat na koji si bijo?![]()
Твоје понашање је све горе.Eto sad ne sme čovek ni da ga pita nešto logično? Aj' se smiri, popij neku lilulicu, pa pročitaj ponovo. I bez nerviranja.

немојте људи...добиће нам Стоико МениЏарко нерВни стрес...ili još bolje u bosanskom gnezdu![]()
Zlozinapredni botovi najbolse rade na ponizavanju samih sebe
srecna vam nova politicari i politicarke

Или што би рекао Еди Марфи:napredni botovi najbolse rade na ponizavanju samih sebe
srecna vam nova politicari i politicarke
Sve kako si ti opisao, u suštini kao što ti je i sve ostalo tačno. Evo složila se još jedna gubitnica tranzicije sa tobom.Ужасна си особа.
Карактер саздан од сујете, нарав неуротична, увредљивост патуљка и хипер- его, који цури из претесне коже.
Комплекси, бес и надменост; ништа друго.