Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно, кад даш историчару да ради посао правника.

Кад се почело са пописом, пошто су Словенци врло педантно одрадили посао, позвани су да дају сугестију, објасне како су то радили и сл.
Словенци су били изненађени кад су схватили да је то дато тамо неком Цветковићу да ради с обзиром да су у питању злочини који не застаревају.
Тако да је код нас посао рађен веома, веома офрље и несистематично.
da li i imate spisak svih onijeha sto su bili saradnici fasista
da li ste i mozda i vrsili usporedbu ..
i kao sto se danas vidi
naslednici fasista su sa divljanjem mi bivse
vratili sve...

90819830_1144481332599066_436215823682502656_n.jpg

Mentol , bese to one mentol bonbone
i nemoj se ti kititi sa tudjim perjem.
pokusah da i tebi kao i drugim malji deca da to sto se danas i hvalite da je to rezultat
kako mi to kazemo
Minuloga rada
na zalost ne vasega , jer ono sto vi ostavljate vasoj mladjoj populaciji je , samo begstvo..
Tvoji roditelji su Ti koji su i obrazovani u tom sistemu i Tvoji roditelji su i dobili dobra radna mesta i zahvaljujuci ntome , i tebe i stvorili
i dali ti da zivis u svili i kadifi..
i da su samo tvoji roditelji i placali za tvoje obrazovanje , bi i bilo nedovoljno
Neg , malji treba da znas da se iz Plata ili ti Licnoga dohotka od radnih ljudi izdvajala sredstva nkoja su i bila za razne namene.

Sto , to znaci da si TI iskoristio i otisao na budjet a da mnogi drugi , ciji su roditelji i izdvajali , nisu iz razno raznih razloga

ih , koliko puta sam u mracnom vremenu , slusao , one koji su samo zavrsili ili zanat ili srednju skolu , propali na faksu , sa stavom
Ih i Ja sam mogao zavrsiti

Poenta nijesu.
A ti i dalje da svaki put kada vidis roditelje da im ljubis ruke i da im kazes
Naredio mi Marsovac da stalno se zahvaljujem vama
prvo sto ste me stvorili a i omogucili mi dobar zivot.
Mogli su i drugi da budu na bužetu, ali smo samo mi koji smo više radili to uspeli. Tako je uvek bilo, tako je i sada. I na zapadau je slično.
I nisu za to moji roditelji zaslužni (ne direktno) već ja, ja sam radio i učio. A da nisu živeli u raspaloj Jugoslaviji, pružili bi mi još više.

jokkk
kapitaljizam je juznije od marsovca
ovdjeee oni i kazu da je socijalizam
a nis bre ne znaju sta je to socijalizam.

s druge strane , pa ne mogu se ja merit sa vama , svim tu kapitaljisti koji vozite brm , brmove i sta jos znam
moze bit i taljige..
Ti lažeš o socijalizmu, dok je Kanada ustavna monarhija, što zunači da imaš Kraljicu koja vas vodi. Da li je bolje bilo pod Brozovštinom u SFRJ ili sada u Kanadi?

da li i imate spisak svih onijeha sto su bili saradnici fasista
da li ste i mozda i vrsili usporedbu ..
i kao sto se danas vidi
naslednici fasista su sa divljanjem mi bivse
vratili sve...
Prvi je tvoj Broz sarađivao sa fašistima (ili si mislio na naciste, možda?) pa ga niko nije streljao. A jedini gori od ubica koje su streljaje su oni koji ih danas opravdavaju. Banda je bez suda pobila tolike Srbe, a tebe baš zabole. Bitno je da si ti mogao u Makarsku na more.

Ti lažeš o socijalizmu, dok je Kanada ustavna monarhija, što zunači da imaš Kraljicu koja vas vodi. Da li je bolje bilo pod Brozovštinom u SFRJ ili sada u Kanadi?

Jel su tvoji iz pichkovtza namakli stan u Beogradu, pardon na Novom Beogradu (bitna razlika)?
Aj to uradi u Engleskoj - oćeš...

Više je srpske gologuzije videlo Londona nego sami Englezi.
Jeste da Englezi nisu baš čisti al' nisu iskompleksirani toliko da hvale tudje a isto im narod slepči po vilidžima.

Mogli su i drugi da budu na bužetu, ali smo samo mi koji smo više radili to uspeli. Tako je uvek bilo, tako je i sada. I na zapadau je slično.
I nisu za to moji roditelji zaslužni (ne direktno) već ja, ja sam radio i učio. A da nisu živeli u raspaloj Jugoslaviji, pružili bi mi još više.
A zašto misliš da zaslužuješ više? Jel baš frka?

Prvi je tvoj Broz sarađivao sa fašistima (ili si mislio na naciste, možda?) pa ga niko nije streljao. A jedini gori od ubica koje su streljaje su oni koji ih danas opravdavaju. Banda je bez suda pobila tolike Srbe, a tebe baš zabole. Bitno je da si ti mogao u Makarsku na more.
U monarhiji cvetalo...kuka narod za tim vremenom i prepričava...sve mu suze niz ledja...

Mодови, част изузецима, углавном џоњају...
што би ова кафана ваљала, кад је цео форум отишао у ПМ...
Ту сам већ 11 година, знам о чему пишем.
Otvaraju se tupave teme a zna se i ko to radi.
Gotovanski autori traže krivca zašto ne mogu da lelemudaju u životu... :kafa:

Не можеш у стварном животу да се тако понашаш...
овдје све пролази без посљедица...
Бановање? Па шта...нови "ник" и Јово наново...
Као у игрици кад те поједу противници - рестарт...
Зато је на форумима овако како јесте...
Једино што сам сада, због околности, мало више ту него иначе.
Али проћи ће и ово...

Jeл се и вама појављује ово рид мор кад отворите неку страницу на форуму? Па мора још један клик да би видео целу страну...?
Pogledajte prilog 670115
mladoženja, nemoj ti sad rid mor,trte-mrte...
ajde časti turu za celu kafanu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back