- Poruka
 - 98.702

sunce ti, kako se pije iz toga? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pardoniram ja sam još prekjuče lobirala da mu Nasti radi horoskoppazi ti njih, hoce i posao i zasluge da mi prisvoje![]()
што би рекао један колега са факса...Змај је један веома шарАмантан и вицкаст момак. И духовит и паметан. Свака препорука.
А ја сам из агенције 'Фортуна'.![]()

to na svadbi zajedno drže i piju da im se duše spojesunce ti, kako se pije iz toga?![]()

izgleda da smo poplašile mladuНего како ћемо организујемо ову свадбу? Преко Скајпа ил ипак неки Воцап конференцијски позив?
што би рекао један колега са факса...
Брате, знаш шта је рекла МФГ за мене? (МФГ је био коуднејм за неку Ивану, скраћеница од Мај Фејворит Г'рл)
Шта?
Рекла је да сам баш сладак
Па добро шта је сад ту проблем?
Па како шта је проблем... значи да сам га издувао, ето шта је проблем... сладак јбте.
тако да ... е немојте ми хвалите, леба вам... боље једно мало пиво него велике хвале.
Хвала унапред![]()

on nas zna...nadam se da ca nam mlada pruziti sansu da se pokazemo u normalnijem stanjuizgleda da smo poplašile mladu
Ti se još junački držiš

ма ја то само да видимо докле ћете, па да запамтим за враћање и то.Ti se još junački držiš
 ако преживи овај први удар... после ће све буде ко ладна вода...on nas zna...nadam se da ca nam mlada pruziti sansu da se pokazemo u normalnijem stanju![]()

oćeon nas zna...nadam se da ca nam mlada pruziti sansu da se pokazemo u normalnijem stanju![]()
aaaahahahahahaha ispljuvah ekranoće
Kad se povrati od prve bračne noći
Ne zovu Zmaja tako bez razloga

mi tebe ženimo sa lepom,pametnom i finomма ја то само да видимо докле ћете, па да запамтим за враћање и то.
ако преживи овај први удар... после ће све буде ко ладна вода...![]()
ма ја то само да видимо докле ћете, па да запамтим за враћање и то.
ако преживи овај први удар... после ће све буде ко ладна вода...![]()

mora da je junak NebojšaGato, Sofi, imamo zaplet...Opsenar ce da nam ukrade mladu![]()

Gospođo... molim Vas...Gato, Sofi, imamo zaplet...Opsenar ce da nam ukrade mladu![]()

Deder pojasni...?mora da je junak Nebojša

nemoj ti meni gospodjo, nego vrci mladuGospođo... molim Vas...![]()

Vratiće se...odbegla nam mlada, nismo bile sposobne ni da je sacuvamo par minuta dok mladozenja posalje neodlozni mejl![]()
ličnost iz bajke koja ubiva aždahu i spašava bajnu djevuDeder pojasni...?![]()
Pa gospodžooooo...opalac, poceo si da pricas u mnozini, ti vise nisi ti, sad ste vas dvoje VI
devojke, misija uspela, sad cemo Opsenaru da dovucemo mladu![]()

sutra je svadba off...nista, osta zmaj nezenjaVratiće se...
Ukazala mi se vizija...
Al sutra kad se naspava

pa izvini, evo necemoPa gospodžooooo...![]()