Софија
Legenda
- Poruka
 - 54.739

Ма наравно, чим ти нешто није право одмах се неко напио, остао без памети и сл.Sofka, šta je tebi danas, sve pogrešno doživljavaš?
Da nije neka rakija, il' si se zaljubila ili tako nešto?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма наравно, чим ти нешто није право одмах се неко напио, остао без памети и сл.Sofka, šta je tebi danas, sve pogrešno doživljavaš?
Da nije neka rakija, il' si se zaljubila ili tako nešto?![]()

A kilometarske kolon.. ah da, ti ubaciš u mod divljanja na putu i pičiš.У свему набројаном, само су колоне ружне.![]()

znaci dajes popovima i jos im ljubis ruke.Tebi je štafeta još uvek u zadnjici, nego znam da su te dresirali oše, pa pišeš to "popovi" ikao ne znaš grčki. Ali voliš da odeš kod njih da pojedeš, to je najvažnije.

Aman jesi li ti videla da je gata podržala to sa dimom i gareži u delu ulica koje sam naveo???Ма наравно, чим ти нешто није право одмах се неко напио, остао без памети и сл.![]()
Kad sam poslednji put bila na Kopu doživela sam paralizu od ledenog šoka onih nekoliko metara od kola do hotelaУ свему набројаном, само су колоне ружне.![]()
ali ti i jesi u tom deluMa te aplikacije su... da ne kažem šta. Znaš gde se meri to na NBgd? Na raskrsnici Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, dve najprometnije ulice, tamo ispred bloka A i Delta sitija. Odeš malo dalje, do Save i ukapiraš da to veze enam jedno sa drugim, il iskokneš na Bežaniju, a tamo milina. Suština je da je taj deo Krunske i Beogradske uvek začađen od dima.![]()
Prekjuče sam izašla na 50m od kuce kod VELIKOG PARKA i bilo je sve crno i smrdlvo i užasnoAman jesi li ti videla da je gata podržala to sa dimom i gareži u delu ulica koje sam naveo???![]()
Međed je tu zajebanпојешће га вуци..а можда и неће,ако се присети трикова својих предака![]()
ih
Јао бре, како те не мрзи!![]()
Međed je tu zajeban
Lako će sa vucima

Рифке да наиђе на вукове, успоставио би доминацију и у року од недељу дана би имали чопор беспрекорно стилизованих метро вукова у розе нијансама.појешће га вуци..а можда и неће,ако се присети трикова својих предака![]()
Štaaa, sad mi je Stojko moi komšija?Мора се купи Б
нема међеда,одселили на НБГ![]()
Да па?Aman jesi li ti videla da je gata podržala to sa dimom i gareži u delu ulica koje sam naveo???![]()

A možda...Сањала си, гарант. То се дешава кад се истовремено активирају центар за будност и спавање па нам сан делује као реалност.![]()

Опијати...Сањала си, гарант. То се дешава кад се истовремено активирају центар за будност и спавање па нам сан делује као реалност.![]()
Uh... svakojaki smrad se onamo naselio još poodavno...Па и на Врачару има гомила улица која је увучена и нема ни саобраћај ни загађење. Нпр. цео Неимар је миран, тих, без смрада....

Да па?
Није поента овде Гатина изјава већ твоја и моја шорка која траје цео дан.![]()
	Ti jesi mator, što bi rekli mudri poglavica Sto Rogova sin Žalosne Sove ali ja sam do sad ustanovio da većina žena već zna ili je negde pročitala ove tvoje mudrolije.Moraćeš da ih namamiš na neki drugi način ili da patiš kao patika i dalje.

ne bih ti preporucila mladju zbog srcanog misica..neku stariju koja ce sve to slow motionJa bi' da pitam Ilketa, mudru sedu bradu, da li su za zdravlje bolje starije ili mlađe žene i kako utiču na funkcionisanje srčanog mišića?