Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hbt. srce mi u grlo došlo...:sad2: :sad2:
probudio me malopre zvuk koji podseća na lupkanje na vrata...
i sigurna sam da je u pitanju nešto u vezi vetra (vrata ili prozor u hodniku) a strah me da ustanem i odem tamo da proverim
Сањала си, гарант. То се дешава кад се истовремено активирају центар за будност и спавање па нам сан делује као реалност. ;)

Jeste gadno u centru i Vračaru, jer mnogi još uvek lože. Bio sam pre par dana tamo na ručku, baš pored muzeja Tesle i prilično je očajan vazduh. Ne bih mogao tu da živim, sve da mi plate. :(
Imam preciznu aplikaciju koja prikazuje procenat zagađenja delova grada
I uvek prikaže Vračar zelen ( minimalno zagađenje ) a prekjuče je NBG bio ko gasna komora

Ma te aplikacije su... da ne kažem šta. Znaš gde se meri to na NBgd? Na raskrsnici Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, dve najprometnije ulice, tamo ispred bloka A i Delta sitija. Odeš malo dalje, do Save i ukapiraš da to veze enam jedno sa drugim, il iskokneš na Bežaniju, a tamo milina. Suština je da je taj deo Krunske i Beogradske uvek začađen od dima. :(

Ma te aplikacije su... da ne kažem šta. Znaš gde se meri to na NBgd? Na raskrsnici Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, dve najprometnije ulice, tamo ispred bloka A i Delta sitija. Odeš malo dalje, do Save i ukapiraš da to veze enam jedno sa drugim, il iskokneš na Bežaniju, a tamo milina. Suština je da je taj deo Krunske i Beogradske uvek začađen od dima. :(
to je od bulevara i Beogradske
Kod mene su 4 parka i velika ruža vetrova na istočnoj strani Hrama kod apside
A meri se u pederskom parku kod meterološkog zavoda

Mmmmmmm
Mmmmmmm

Bab bam bam
Bambam

U tri Sveto a i u tri Stano
Odlazimo u kafanu ravno
Odlazimo mi na staro mesto
Zbogom majko sestro i nevesto

Zbogom prvi nenačinjeni sine
Zbogom komšo prvi dušmanine
Zbogom leto jeseni i zimo
Do proleća mi ne izlazimo

Mmmmmm
Mmmmmm

Bam bam bam
Bambam

Kad je draga gde odlazim čula
Ključ u vrata tri put okrenula

Па и на Врачару има гомила улица која је увучена и нема ни саобраћај ни загађење. Нпр. цео Неимар је миран, тих, без смрада....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back