Skupštinska kafana broj XXI - Gatina parlamentarna autokratija >"<

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bih, nego sam već isplanirao da te pare uplatim udruženju pod nazivom "Udomimo zvezdarske medvede, kume" :D

Izvini, vidim da ti pare nisu problem, ja sam izmedju ostalog i član nevladine udruge pod nazivom "Ujedinjeni ravnozemljaši Srbije" skraćeno URS, baš nešto kuburimo s finansijama u zadnje vreme, nikako da stanemo na noge, pa ako bi mogao deo tih sredstava da preusmeriš na nas, tj na naše udruženje, mi bi ti bili jako zahvalni, ja bih ti dao broj računa... pa eto, koliko se može... unapred hvala!

Izvini, vidim da ti pare nisu problem, ja sam izmedju ostalog i član nevladine udruge pod nazivom "Ujedinjeni ravnozemljaši Srbije" skraćeno URS, baš nešto kuburimo s finansijama u zadnje vreme, nikako da stanemo na noge, pa ako bi mogao deo tih sredstava da preusmeriš na nas, tj na naše udruženje, mi bi ti bili jako zahvalni, ja bih ti dao broj računa... pa eto, koliko se može... unapred hvala!

Nema problema, deo ide vama, samo da uhvatim i utopim navedenog medveda. Filantrop sam, šta ću :D

Bio bi on doktor nauka, ali mu profesor Bosanac nije prihvatio odbranu disertacije.
Мислим да је много раније наишао на непрелазне препреке у виду Босанаца у систему образовања... Негде у основној школи чини ми се 7-8 разред...

Проћко је босанац у срцу и души!
Проћка за почасног Босанца кафане!

O

Oba, nekoliko puta. More je sjajno, a u bazenu odem do onih đžakuzi mlazeva i uperim u doope na gooz masaž i uživam. Zanimljivo, pomislim i na zmjaja. Pozdrav zmjaje!

И теби свакве глупости падају на памет... Ко би рекао да ти улицом шеташ а људи мисле види скоро нормалан човек... а кад би знали ц ц ц

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back