veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Може, али паре да уплатиш у Фонд за отворено друштво, иначе си наебо!![]()
Bih, nego sam već isplanirao da te pare uplatim udruženju pod nazivom "Udomimo zvezdarske medvede, kume"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може, али паре да уплатиш у Фонд за отворено друштво, иначе си наебо!![]()
Bih, nego sam već isplanirao da te pare uplatim udruženju pod nazivom "Udomimo zvezdarske medvede, kume"![]()
Izvini, vidim da ti pare nisu problem, ja sam izmedju ostalog i član nevladine udruge pod nazivom "Ujedinjeni ravnozemljaši Srbije" skraćeno URS, baš nešto kuburimo s finansijama u zadnje vreme, nikako da stanemo na noge, pa ako bi mogao deo tih sredstava da preusmeriš na nas, tj na naše udruženje, mi bi ti bili jako zahvalni, ja bih ti dao broj računa... pa eto, koliko se može... unapred hvala!
УРС, или УРСУС- лукаво смишљено...skraćeno URS
Пази само да тако не филантрофираш финансијски...Filantrop sam, šta ću![]()
Пази само да тако не филантрофираш финансијски...![]()
Oba, nekoliko puta. More je sjajno, a u bazenu odem do onih đžakuzi mlazeva i uperim u doope na gooz masaž i uživam. Zanimljivo, pomislim i na zmjaja. Pozdrav zmjaje!Јеси умочио мудо у слано морје?!
Прави си модерни геј!O
Oba, nekoliko puta. More je sjajno, a u bazenu odem do onih đžakuzi mlazeva i uperim u doope na gooz masaž i uživam. Zanimljivo, pomislim i na zmjaja. Pozdrav zmjaje!
Исти сам...Kad ja imam, svi oko mene imaju![]()
Исти сам...
I obratno!Kad ja imam, svi oko mene imaju![]()
Мислим да је много раније наишао на непрелазне препреке у виду Босанаца у систему образовања... Негде у основној школи чини ми се 7-8 разред...Bio bi on doktor nauka, ali mu profesor Bosanac nije prihvatio odbranu disertacije.
Проћка за почасног Босанца кафане!Проћко је босанац у срцу и души!
O
Oba, nekoliko puta. More je sjajno, a u bazenu odem do onih đžakuzi mlazeva i uperim u doope na gooz masaž i uživam. Zanimljivo, pomislim i na zmjaja. Pozdrav zmjaje!
Само док си на морју јер не кусаш Гатину кафу од које и најлуђи постану нормални.Brate zmjaje, ja sam od retko normalnih.![]()
Šta si drugo očekivao od Gatine kafaneОво је луда кућа...
а јес ретко нормалан као што у кафани добијеш ретко добру кафу, коју зову ретко добра због њене транспарентности... јелте...Brate zmjaje, ja sam od retko normalnih.![]()
I obratno!
Ali ta kafa... ej!Само док си на морју јер не кусаш Гатину кафу од које и најлуђи постану нормални.
kurje šuljeveAli ta kafa... ej!
Pa od nje se progledava, proserava, pobrljavljuje i obratno, ispravlja kičmu, smanjuje dioptriju, leči šulljeve i kurije oko...
Pa to je doista krasno!To već ne, jer hvala dragom Bogu, ne živim na tuđ račun. To jest, sreću volim da delim, a nesreću čuvam za sebe.
Ti su najgorikurje šuljeve
Pa to je doista krasno!![]()