gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
мхм, ја не волим лубенице
ни диње
смета ми мирис па не могу да једем
ни диње
смета ми мирис па не могу да једем
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ala si naivna...to volim i jaA dinju volim uvijenu u pršutu
све нека деца од 2-3 године, а? :ДДДŠto su dobre ove grčke lubenice i dinje, njaaaaam!
Nego Vukice, ladno sam najbolji plivač na plaži i ove godine. Sve neki kilavci ovde.
ima super receptA dinju volim uvijenu u pršutu
svi mi stalno donose te lubenice,meni neprijatno da ih ne uvredimala si naivna...to volim i ja
a lubenica je secerna vodica pa jos kada je hladna..da se raspametis
дакле, јеси најбољи пливач међу двогодишњом децом, ко што сам и реклаVećina neke mlade mame i tate
ja jesam fan voca..nema veze koje je samo da je voce...svi mi stalno donose te lubenice,meni neprijatno da ih ne uvredim
Bar da oće mačke da jedu
Na žalost,ja nisam fan voća

uffffffffffima super recept
iseces hleb na manje parcice ili stapice ..ja isecem krisku na pola, poprskas malo sa maslinovim uljem i rendanim kackavaljem ili parmezanom i zapeces malo u rerni..izvadis i kada se prohladi stavis parce pršute i odozgo parce dinje..
znaci.sebi sam sama zabranila da to pravim i jedem, koliko je dobro
pa to je dobro i zdravoja jesam fan voca..nema veze koje je samo da je voce...![]()
.gif)
Napisala, nisi rekla. Da, najbolji sam međ svi. I od te dece sam bolji.дакле, јеси најбољи пливач међу двогодишњом децом, ко што сам и рекла

maline su vrh ..zamisli mog raja trenutno..ima malina,borovnica, lubenica, kajsija, dinja,kruski, pocele jabukeЈа онако, углавном хоћу да поједем воће. Ако ми неко исецка и донесе. :Д
Једино што баш много много волим су кајсије и малине.

Meni su ga uvek ljuštili,seckali i bištali od semenkiЈа онако, углавном хоћу да поједем воће. Ако ми неко исецка и донесе. :Д
Једино што баш много много волим су кајсије и малине.
не, баш као што сам и рекла, ја прво све кажем па онда напишем, тако цео дан причам сама са собом и изгледа као да нас има 5-6 овде па ми није досадноNapisala, nisi rekla. Da, najbolji sam međ svi. I od te dece sam bolji.![]()
i breskve..prakticno ne mogu da se setim voca koje ne volimNina, voliš li nar? Grožđe? Uh, toliko lepog voća. Pa ananas...
ovaj moj kupio borovnice,breskve,kajsije,jabuke, smokve i šljivemaline su vrh ..zamisli mog raja trenutno..ima malina,borovnica, lubenica, kajsija, dinja,kruski, pocele jabuke
ne mogu da postignem sve![]()