- Poruka
- 48.323
Аги нам сипа ЛСД у кафу и само се смјешка...'Brojtro... Je l to kafa radi nešto pojačano od jutros?
Сада је све могуће па и то да Проћко постане доктор наука...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аги нам сипа ЛСД у кафу и само се смјешка...'Brojtro... Je l to kafa radi nešto pojačano od jutros?
Аги нам сипа ЛСД у кафу и само се смјешка...
Аги нам сипа ЛСД у кафу и само се смјешка...
Ako, valja malo kiseline, tek da se razbije monotonijaАги нам сипа ЛСД у кафу и само се смјешка...

Мислим да имам решење за тај проблем.Pa sa plemenitim metalima još uvek ne radim... ali imam za člana nešto drugo, pravi raritet, daska od titanijuma, ergonomska, model "mediteraneo" (vidi sliku) , malo je jača cena ali vredi svaki dinar, može i na rate!
Pogledajte prilog 577996

Рекао сам му да ће га то шиштање на босански лоби коштати, шре или касније, али- међед је то, не зна шта су Босанци и њихов чудан однос према крупним шумским животињама...Bio bi on doktor nauka, ali mu profesor Bosanac nije prihvatio odbranu disertacije.

Okolnosti dragi moj okolnosti, nesrećne uglavnom... nije život što je poljem preći da citiram velikog... velikog...ovog...na vrh jezika mi je.. dobro nebitno... uglavnom, ja se ne stidim nijednog posla, dapače, bitno da je posao pošten, i da donosi profit... dobro, možda daske za wc šolju i creva za tuš nisu nešto o čemu sam maštao kao dečak ali opet... mora od nečeg da se živi, 'beš mu mater !Ako nisam indiskretan, kako je došlo do toga da jedan doktor prodaje daske za wc šolje?
Шта ти је па код нас су од шверц-комерц људи постали мултимилионери.Okolnosti dragi moj okolnosti, nesrećne uglavnom... nije život što je poljem preći da citiram velikog... velikog...ovog...na vrh jezika mi je.. dobro nebitno... uglavnom, ja se ne stidim nijednog posla, dapače, bitno da je posao pošten, i da donosi profit... dobro, možda daske za wc šolju i creva za tuš nisu nešto o čemu sam maštao kao dečak ali opet... mora od nečeg da se živi, 'beš mu mater !
ja se ne stidim nijednog posla, dapače,bitno da je posao pošten, i da donosi profit...

Рекао сам му да ће га то шиштање на босански лоби коштати, шре или касније, али- међед је то, не зна шта су Босанци и њихов чудан однос према крупним шумским животињама...![]()
Кажем ти- чувај се босанског лобија!A misliš ono, ne p'še, ne javlja se...

Мислим да имам решење за тај проблем.
Прво- мора да буде бесмислено скупа, а уз то нека буде офарбана у дугин спектар, и дотични ће бити сасвим задовољан...![]()
Samo da vas Pozdravim nov sam na forumu,
Dragutin je moje ime, Dr Dragutin tačnije.. doktorirao sam Fiziku na PMF-u naziv disertacije mi je "sinteza nanokompozitnih oksida u termolabilnim uslovima". Medjutim, kako nisam mogao da nadjem posao u struci, počeo sam da radim razne druge poslove, bio sam jedno vreme kontrolor u GSP-u, posle sam se bavio molerajem, onda sam vozio taxi par godina, na divlje naravno... prodajem daske za wc šolju, creva za tuš, držače za sapun, brijače, žilete, tablete protiv komaraca... ako bog-da, planiram na jesen da proširim ponudu i sa papirnom glanterijom, znači, toalet papir, znači maramice, znači salvete. Eto toliko od mene zasada, srdačno vas pozdravljam i svako dobro želim!
Их, ти се расписао, а само си требао да кажеш- волим све што воле млади...Zvuči zanimljivo, mada ne bih voleo da se ovde stekne utisak da su wc daske moja jedina preokupacije, daleko od toga... spektar mojih interesovanja je mnogo, mnogo širi... otvoren sam za sve teme, volim prirodu, volim da čitam, volim putovanja, volim prasetinu, jagnjetinu... pasionirani sam ljubitelj turskih serija, gledam i latinoameričke ali prednost dajem turcima!
Звездарска шума?Da ne bude posle gde je Stojko, nema ga nešto...poslednji put viđen kako ulazi ovde...
![]()

Ти да се не јављаш, ти си координатор босанске злочиначке мафијетине, немој ту да глумиш неки фактор мира и стабилности!Скупља значке и салвете...
![]()

Originalni profil?Zdravo, zdravo.
Koji ti je originalni profil? Da li je ženski i da li si prodavao nošene gaće i najlonke?
Ne, nisam prodavao nošene gaće i najlonke ali zato jesam suspenzore (vidi sliku) ali zbog slabe prodaje preorjentisao sam se na, ovde više puta pominjane wc daske, creva za tuš... šta ćeš, tržište diktira poslovne poteze!Звездарска шума?![]()
Морам да те упозорим да се ради о заштићеној аутохтоној врсти, Звездарском медведу, и да си на врло клизавом терену!Tamo mu je pristup zabranjen, dosta je što se šuma nalazi okružena urbanim naseljima, ne treba joj dodatno zagađenje...

Морам да те упозорим да се ради о заштићеној аутохтоној врсти, Звездарском медведу, и да си на врло клизавом терену!
И да ће Удружење аустралијских нојева дати пуну подршку братском Звездарском медоњи, и наебаће-те!![]()
Може, али паре да уплатиш у Фонд за отворено друштво, иначе си наебо!prodaću ga nekom mečkaru![]()