Skupštinska kafana broj XXI - Gatina parlamentarna autokratija >"<

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super Albinar 135 2.8, staklo od 8 dolara:lol:

241uxed.jpg

pozdrav Dragutine
mora da ti ove daske za wc šolje dobro idu, obzirom koliko se dizvines serenda
Pa dobro mi ide, ne mogu se žalim... poverenje kupca se teško stiče a lako gubi, zadovoljan kupac je put ka uspehu! Trudim se da zadovoljim svačiji ukus, barem
kada su wc daske u pitanju... U ponudi imam daske svih oblika, boja i dezena, obradujte i vi svoje dupe, jer ono to zaslužuje!

Ovo je samo jedan mali deo moje ponude!

577993

Nego da vidite kako treba da se posluje.
Predmet sam izlicitirao na nekih 1600din a kosta oko 10000
Lik nije bio zadovoljan izlicitiranom cenom i pise mi sledece

Poštovani,
obzirom da je došlo do nesporazuma koji je nastao između mene i kolege,čiji je ovo bjektiv,objektiv Vam ne mogu poslati.
Naime,prijatelju sam onog dana rekao da će novac biti uplaćen od ponedeljka.
On je shvatio da će novac leći u ponedeljak.Kako novca nije bilo a isti mu je bio potreban, u ponedeljak,u utorak je,bez da mi išta kaže,prodao objektiv za 1500din u lokalu.To mi je rekao pre nekih 30-ak minuta,kada sam ga zvao da mi donese objektiv.
Ja Vam se izvinjavam zbog neprijatne situacije u koju smo dovedeni i Vi i ja,i mogu samo da zamolim da mi date broj Vašeg računa,kako bih Vam mogao vratiti novac koji ste uplatili.
Svestan sam činjenice da sam,opravdano ili ne,zaslužio negativnu ocenu sa Vaše strane.
Ja se ,još jednom,iskreno izvinjavam i molim da mi dostavite broj računa,sa podacima,kako bih Vam vratio novac.
Pozdrav

Pa sa plemenitim metalima još uvek ne radim... ali imam za člana nešto drugo, pravi raritet, daska od titanijuma, ergonomska, model "mediteraneo" (vidi sliku) , malo je jača cena ali vredi svaki dinar, može i na rate!

Pogledajte prilog 577996

vidi kako bi ti reko,
taj clan ne ide tamo da probija tenk nego...
kao i ovde na :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back