- Poruka
- 201.127
Ja i jesam radikalka.
Lako.Da ebete ne bi se ovde uzbudjivali![]()
Uh, znači tebe da ne zovemo na druženje gde ima pokretnih stepenica.

- - - - - - - - - -
Refke ima 60, i nacin razmisljanja kao da mu je 160.
To se zove iskustvo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i jesam radikalka.
Lako.Da ebete ne bi se ovde uzbudjivali![]()
Refke ima 60, i nacin razmisljanja kao da mu je 160.
Зар је и Рифке чичаА овамо се претвара, све нешто о хај, јеси на вајберу, ја морам брате домаћи, убиће ме кева, ово оно.
Невероватно, сто година има а лаже и вара.
Овде сам само ја младић значи.
Kako covek da se ne nasmeje od tebe?
Ali meni je i sama rec "grabez" odvratna, no dobro, ociglredno da sam stvarno smorena sto iz sopstvenih razloga, sto od vasih "saveta" i jedih te istih sala.
Zaista mi se dosadila kafana Reefer (sa ovakvim "kupusom" od ljudi i tema, ja sam ipak za neke usredsredjenije i mirnije stvari).![]()
dobro, wannabe jebaci...![]()
lako je tebi kad si namladja ovde...![]()
Ne druzim se sa sedim ljudima.
- - - - - - - - - -
S'postovanjem.
Па не знам, то је једна од мистерија недокучиве српске душе.
Иако су Немци у својим разним појавним облицима побили пар милиона Срба само у 20. веку, српска машта је опседнута смутним визијама Британије, заверама лорда Керзона против Црвене Звезде, и сл.
Биће да су глупљи од Срба те опсесије преузели ђутуре од Руса, исто као и необјашњиви антисемитизам.
Е дај, зар не могу ове старице да иду да пеку ванилице унуцима, да оставе мало простора младим девојкама?
Тотално кваре атмосферу и уопште није секси.
Ma pusti, sve je dobro dok mi keva na lupi dandaru i zabrani da koristim njen lap top.
........
Dok ne dođe MArsi, Surka je najstarija u kafani, pa nek' ona vodi rasprave, ko u parlamentu.
- - - - - - - - - -
Nema ovde sedih, Pobeda i ja smo obrijani na nulu, Surka i Rorka se farbaju.
Немој да ти лупим дандару и забраним приступ лаптопу.
Није ли те срамота тих седих, што их фарбаш у црно?![]()
I sasvim je prirodno da ti draga bude generacija.
Na sreću, nemam potrebe za farbom, gospođo kevo.![]()
![]()
монархисти су џентлмени, умеју да контролишу емоције.
Еј, растераћете све младе девојке које овде долазе због мене тим старачким препуцавањима.
Стварно није секси, идите бре у другу собу и седите и ћутите.
narocito , kada ubijaju , seku glave , otruju svoje i najblize.
e to je bio trening i trening , kako sakriti svoje emocije.
ili recimo , kako je bre moguce da onaj arapski hebac , rastura dajanu i jos se ona , hvali da je mnogo bolji od , degenerika....jangleza a i jos ima degenerisane gene , od svojih degenerisanih monarha.
Еј, растераћете све младе девојке које овде долазе због мене тим старачким препуцавањима.
Стварно није секси, идите бре у другу собу и седите и ћутите.
Molim vas,nadjite ovom pobednoscevu devojku postaje dosadan.
Podrazumeva se da bude fantasticna kuvarica i da se oseca na rucak.
kafa se pije , telefon , od ranoga jutra zvrc pa zvrc , traze , zovu , dojdi ranije , donesi ovo i ono...
ebem mu misa, pa sta je bre ovooooo.
Ћути, бре, тамо чича, провалиће те жена, иако не зна српски.
![]()
Kerky, nakom ti ovo jez'ku pišeš, crna?
Ko je spomenuo grabež? Pročitaj još jednom, ali pažljivo.
Izgleda da nemaš sage da se otgrneš od te tvoje monotonije. Baš mi je žao.![]()
Ti si spomenuo "grabi" ali meni je ta rec odvratna. Prekini da dosadjuejs ljudima onim sto ti mislis kad vec nemas sluha i toliko uljudnosti da poslusas sta govore, nego im jos nameces izmisljene probleme, kao da volis to?
Podsecas mena jednu komsiku koja je stalno pitala moju majku "Jel' si dobro?" kad se vide, dok joj moja majka nije odbrusila da je to ne pita jer kao da ne zeli da bude dobro. E tako i ti, mani me te tvoje lazne zabrinutosti za nesto sto ne psotoji i sto te nisam pitala.