JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
gde ste jebaci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ја око 24, а Рифке је доста старији, ваљда деведесето годиште. Је л' тако Рифке?
Kako si došla do tog zaključka, bez da probaš? Ah ta sirova mladost bez iskustva i znanja. Takvi sirovi obično idu u neke radikalne struje.![]()
vid,stariji si od mene 2 godine
cenima da idete minimum x2
Mozda, ali bas zato sto je bila tanana dusa ("candle in the wind"), nju je zapamtio ceo svet, a ne tamo nekog dosadnjakovica punog samopouzdanja.
.
Refke ima 60, i nacin razmisljanja kao da mu je 160.
gde ste jebaci...
Зар је и Рифке чичаА овамо се претвара, све нешто о хај, јеси на вајберу, ја морам брате домаћи, убиће ме кева, ово оно.
Невероватно, сто година има а лаже и вара.
Овде сам само ја младић значи.
Њему хвала.
А мени хвала, који те подижем и учим и хвалим и тетошим већ десет година?
Незахвалност. Незахвалност је стварно оштрија него змијски зуб.
To se zove napredak, i treba da uzimaš samo ono što ti prija, zato ti pišem sve ovo. Samo takvim stavom možeš da grabiš ka boljoj budućnosti!![]()
боље да чита шта пишу колеге на Историји, можда би јој се из неког разлога свидела Мађарска
http://forum.krstarica.com/showthre...-i-ostalo)?p=32946426&viewfull=1#post32946426
dobro, wannabe jebaci...![]()
откуд толика озлојађеност домаћих комњара гледе британске династије? па Британци су им довели Тита на власт, ваљда би требало да им буду вечно захвални.
E,tu su.Sakrili se dok ne prodje tema o godinama.
откуд толика озлојађеност домаћих комњара гледе британске династије? па Британци су им довели Тита на власт, ваљда би требало да им буду вечно захвални.
Jaoj, hvala ali istorija mi nikad nije bila zanimljiva, valjda zbog "mracnih" nastavnika i profesora iz tog predmeta u skoli. A narocito kad jos ovde pise neki "sumljiv tip".![]()
е па грешиш. Историја је стециште најгорих перверзњака. права мека за девојке лаког морала, каквим се ти одушевљаваш у последње време.
Вала баш. Али је, такође, интересантно и одушевљење монархиста истом, кад се узме у обзир тај детаљ.