СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda, ali bas zato sto je bila tanana dusa ("candle in the wind"), nju je zapamtio ceo svet, a ne tamo nekog dosadnjakovica punog samopouzdanja.

.

Meni je Dijana skroz gotivan lik koji će istorija zapamtiti po mnogim stvarima a pirgavi englezi po tome jer im je namestila da Arapi ebavaju englesku princezu .......jeste da je to platila glavom , ali to vredi svaku uloženu paru .

Koji moron moraš biti pa pored takve žene ići da ebavaš kamilu .........za ebavanje kamila , čisto da se ostane na toj teritoriji sledi ebavanje sa arapima i to pred nosom cele dinastije :worth:

Ja velike nade polažem u mlađeg sina koji izgleda nije zaboravio šta su mu uradili i ženu ovog starijeg ......mislim da će im oni ebati mamu maminu pre ili kasnije

Зар је и Рифке чича :eek: А овамо се претвара, све нешто о хај, јеси на вајберу, ја морам брате домаћи, убиће ме кева, ово оно.

Невероватно, сто година има а лаже и вара.

Овде сам само ја младић значи.

:hahaha:

Шта ти је подсвест... :mrgreen:

Њему хвала.

А мени хвала, који те подижем и учим и хвалим и тетошим већ десет година?

Незахвалност. Незахвалност је стварно оштрија него змијски зуб.

Kako covek da se ne nasmeje od tebe? "Oblikujes" nas Pobedionoscev, polako ali sigurno! Nije dzaba ovo tvoje pisanje po forumiu 10 godina! :deda2: :lol::zag:...:tiganj:

To se zove napredak, i treba da uzimaš samo ono što ti prija, zato ti pišem sve ovo. Samo takvim stavom možeš da grabiš ka boljoj budućnosti! :cmok:

:lol: Ali meni je i sama rec "grabez" odvratna, no dobro, ociglredno da sam stvarno smorena sto iz sopstvenih razloga, sto od vasih "saveta" i jedih te istih sala.

Zaista mi se dosadila kafana Reefer (sa ovakvim "kupusom" od ljudi i tema, ja sam ipak za neke usredsredjenije i mirnije stvari). :ok:

Poslednja izmena:
откуд толика озлојађеност домаћих комњара гледе британске династије? па Британци су им довели Тита на власт, ваљда би требало да им буду вечно захвални.

Вала баш. Али је, такође, интересантно и одушевљење монархиста истом, кад се узме у обзир тај детаљ.

откуд толика озлојађеност домаћих комњара гледе британске династије? па Британци су им довели Тита на власт, ваљда би требало да им буду вечно захвални.

Па не знам, то је једна од мистерија недокучиве српске душе.

Иако су Немци у својим разним појавним облицима побили пар милиона Срба само у 20. веку, српска машта је опседнута смутним визијама Британије, заверама лорда Керзона против Црвене Звезде, и сл.

Биће да су глупљи од Срба те опсесије преузели ђутуре од Руса, исто као и необјашњиви антисемитизам.

Jaoj, hvala ali istorija mi nikad nije bila zanimljiva, valjda zbog "mracnih" nastavnika i profesora iz tog predmeta u skoli. A narocito kad jos ovde pise neki "sumljiv tip". :lol:

е па грешиш. Историја је стециште најгорих перверзњака. права Мека за девојке лаког морала, каквим се ти одушевљаваш у последње време.

е па грешиш. Историја је стециште најгорих перверзњака. права мека за девојке лаког морала, каквим се ти одушевљаваш у последње време.

:lol: Ali nije u poslednje vreme. Ja sam i Merlinku i Ledi Di volela oduvek, odmalena prvu pa i drugu ubrzo, gledala sam uzivo prenos vencanja i secam ga se kao da je juce bilo, a moj prvi film u bioskopu koji sam gledala je bio "Reka bez povratka" sa 6 godina.

To nisu zene lakog morala, vec nezne, prave zene, samo sa malo manje srece u zivotu u kom se nisu najbolje snasle bas zatro sto siu bile krhke i nezne. :)

Pozdrav. :cao:

(mislim, znam da zezas, ali shvati da to nisu bile zene lakog morala i da se ne bih na takve ugledala). :ljub:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back