СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знаш како,Марси

мени,искрен да будем,делује да ти нас овде мало лажеш.

Не волим хвалисавце,код њих нешто много смрди.
А ти си тај.

Да би успео на западу потребан је тежак,пожртвовани рад..
рад,који ти не би дозвољавао да ти толико времена проводиш овде у овој кафани.

Ја тебе називам ЛАЖОВОМ Марсијанеру!

Opet gresis.Isparava tvoje (ne)iskustvo.

Ja se ne osecam na rucak niti sam domacica.

Moderna vremena zahtevaju nesto sasvim drugo .

TAko je, zahtevaju modernu ženu koja radi u kancelariji od 9-18h, koja nakon toga spremi brzi ručak svom čoveku, a kad zatrudni, sme da bude na porodiljskom maksimalno dva ili tri meseca. U slobodno vreme pere veš, čisti kupaitlo i bavi se sličnim hobijima. A ima i onih koje se dobro udaju, pa ne moraju sve to moderno. :(

Ti si spomenuo "grabi" ali meni je ta rec odvratna. Prekini da dosadjuejs ljudima onim sto ti mislis kad vec nemas sluha i toliko uljudnosti da poslusas sta govore, nego im jos nameces izmisljene probleme, kao da volis to?

Podsecas mena jednu komsiku koja je stalno pitala moju majku "Jel' si dobro?" kad se vide, dok joj moja majka nije odbrusila da je to ne pita jer kao da ne zeli da bude dobro. E tako i ti, mani me te tvoje lazne zabrinutosti za nesto sto ne psotoji i sto te nisam pitala.

Да, то је други израз за: 'Не изгледаш баш најбоље'. То су људи - вештице.

TAko je, zahtevaju modernu ženu koja radi u kancelariji od 9-18h, koja nakon toga spremi brzi ručak svom čoveku, a kad zatrudni, sme da bude na porodiljskom maksimalno dva ili tri meseca. U slobodno vreme pere veš, čisti kupaitlo i bavi se sličnim hobijima. A ima i onih koje se dobro udaju, pa ne moraju sve to moderno. :(

Ne zanimaju me porodicne zene.

Oni se zaustave na najbitinijma, dok fašisti i ostali komunisti prave logore za masovna ubijanja. U toj utakmici, ipak biram ono bolje po državu i narod.

a daj si se , okreni jedno dvaput , pa pogledaj , kako su se smirili , mislim na -emocije.

pederastije...koliko hoces, tek po malko izbije , sta su , ti radili sa decom u engleskoj a sa titulama, su , tak fino i decu ubijali.

da, da , fiiiiino...to cine i dan danas.

eto i VI , tu lepo prostirete BEEEEleru i crveni tepih i jos , klecite i ...

vidim da i kod ima onijeha koji suspreZU svoje EMOCIJE a sve zarad zadovoljavanja svoga Anusa.

Знаш како,Марси

мени,искрен да будем,делује да ти нас овде мало лажеш.

Не волим хвалисавце,код њих нешто много смрди.
А ти си тај.

Да би успео на западу потребан је тежак,пожртвовани рад..
рад,који ти не би дозвољавао да ти толико времена проводиш овде у овој кафани.

Ја тебе називам ЛАЖОВОМ Марсијанеру!

Па, рек'о је да је у пеМзији...

Ух, све нешто не волим, нећу, не могу, не желим, не верујем, толика негативност тотално harshes my buzz & убија моју позитивну енергију.

Није ни чудо што никог од вас нико неће кад сте тако надрндани стално. Насмешите се мало, деда, баба, још сте живи!

Grabi nije grabež, o ženo!

Nema veze, ne pripisuj mi da imam problem koji nemam a i da imam neki problem, ne treba da te se tice dok sama ne kazem, pa ni tad. I jos da mi delis savete zarad sopstevne obesti samo da bi nesto pisao, kao da te neko placa za to pisanje? Skloni se covece, postajes neostesan.

Да, то је други израз за: 'Не изгледаш баш најбоље'. То су људи - вештице.

Upravo. Na stranu sto su za nju svi i mislili da je vestica i izbegavali je svako iz svog razloga. To su uzasni ljudi, krpelji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back