СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Refke, olesio sam Bugarina :mrgreen:

Super, sad samo da ti zapadne neki Rus, da te opet odvali od kit... karata. :ok:

- - - - - - - - - -

Nemaš odgovora na ovo. :lol:

- - - - - - - - - -

То мислиш на стране ствари? Мени је сасвим довољна била и домаћа понуда.

Meni nije, nisam želeo Ei Niš, već nekog Sansui-ja sa KEF-om. Radije sam nosio starke nego Startas patike. Jbg.

Pravi ili lažni, on je bio komunizam, tj. diktatura jedne partije, uz sav potreban folklor - hapšenja i odvođenja u logore, krađu, nasilje, prevare... KP, iliti komunistička partija.

Заборавио си непотизам, мито и корупцију.
Данас се то зове демократија. Није то до идеологије...

Заборавио си непотизам, мито и корупцију.
Данас се то зове демократија. Није то до идеологије...

U današnje vreme nema logora, nema ulaska naoružanih nepismenih polsušnika koji ti uzmu stoku i žito u najboljem slučaju. Danas se vraćaju ukradene kuće, u ono vreme su te kuće otimane. Mito i korupcija jesu danas jaki, naravno kad su nasleđeni iz 50-ak godina takvog rada.
Komunizam je ideologija, demokratija to baš i nije.

U današnje vreme nema logora, nema ulaska naoružanih nepismenih polsušnika koji ti uzmu stoku i žito u najboljem slučaju. Danas se vraćaju ukradene kuće, u ono vreme su te kuće otimane. Mito i korupcija jesu danas jaki, naravno kad su nasleđeni iz 50-ak godina takvog rada.
Komunizam je ideologija, demokratija to baš i nije.

То је, колико видим, једина разлика. Мада се и данас праве неке 'црне' и 'беле' листе. Цинкароши и данас постоје, то су они који би да комшији цркне крава, и то им је једина идеологија. Да, сад су ти наоружани - писмени, па кад нису наоружани, они налазе рупе у закону или кума на власти. Украдене куће се враћају преко грбаче народа, тако што се отима од њега, било преко буџета, било преко банака, било по закону фантомки. А притом су сваку област сјебали - школство, здравство, итд, све је неорганизовано, осим криминала. Све ти је то, мој ти, 'идеологија сопствене гузице'. Раније су то макар крили, сад се више ни не крију.
И, толико о томе, леп је дан, не бих да га кварим. А и све ово је већ много пута 'прежвакано'.

То је, колико видим, једина разлика. Мада се и данас праве неке 'црне' и 'беле' листе. Цинкароши и данас постоје, то су они који би да комшији цркне крава, и то им је једина идеологија. Да, сад су ти наоружани - писмени, па кад нису наоружани, они налазе рупе у закону или кума на власти. Украдене куће се враћају преко грбаче народа, тако што се отима од њега, било преко буџета, било преко банака, било по закону фантомки. А притом су сваку област сјебали - школство, здравство, итд, све је неорганизовано, осим криминала. Све ти је то, мој ти, 'идеологија сопствене гузице'. Раније су то макар крили, сад се више ни не крију.
И, толико о томе, леп је дан, не бих да га кварим. А и све ово је већ много пута 'прежвакано'.

Postoje i danas svakakve liste, drzava kontrolise sve, i postoje liste uvlakaca SNS seljoberima. Zato moze da se kaze da je stepen kapitalizma u Srbiji povecan za samo 15-20% u odnosu na SFRJ doba.

Ovi koji lupetaju da u Srbiji vlada 'neoliberalizam', kao srpsek patriote, Malagurski, Marsi, Iron, i tako ti genijalci, nemaju veze sa vezom.

Postoje i danas svakakve liste, drzava kontrolise sve, i postoje liste uvlakaca SNS seljoberima. Zato moze da se kaze da je stepen kapitalizma u Srbiji povecan za samo 15-20% u odnosu na SFRJ doba.

Ovi koji lupetaju da u Srbiji vlada 'neoliberalizam', kao srpsek patriote, Malagurski, Marsi, Iron, i tako ti genijalci, nemaju veze sa vezom.
Da.

Samo na svaku kupovinu plaćamo 20% pdv.

Znači već petina para je data Marksu, a naravno ni te pare koje si imao na početku nisu bile neoporezovane.

Tako vidiš? Vreme je da otvoriš oči.

...и да постанем члан СНС, као ти? Нека, хвала. :lol:

Šta fali SNS-u, oni su nas uveli u eru boljeg života? Imaju ideje slične SRS-u, samo unapređene.

- - - - - - - - - -

Nije SNS, kod Gangule je :hahaha:

Jesam, on nam je predsednik i super nam je. Po merljivim parametrima, najbolje nam je.

Pa djes ba, Ti , najbolji znalac o kapiTa Ljist i ma, koji iz svog sobicka mrdno nije a bogumi , kako shvatih ...nit ne radis.

prvo pitanje ?

Ko ti placa sve tvoje troskove -Habitata _ ak nemas posa ni para.:think:

Drugo,- dal Ti ista znas sta ti je PARTOKRATIJA i vidovi odnosa u takvom sistemu...UPSSSS pa okreni se oko svoje gouuzice i pogledaj se malko.

Trece , -nama prozvanima , vidim da nam odajes postovanje i dajes nam titulu da smo genijalci , sto je ,kada pogledamo kakav si TI strucnjak , priceless.

neg , vec kada pominjes veze, jel imas neku vezu da MARSOVCU , posaljes jedno 10 kg , pravih , onijeha ljutih SUVIH PAPRIKA.:ok:

Pa djes ba, Ti , najbolji znalac o kapiTa Ljist i ma, koji iz svog sobicka mrdno nije a bogumi , kako shvatih ...nit ne radis.

prvo pitanje ?

Ko ti placa sve tvoje troskove -Habitata _ ak nemas posa ni para.:think:

Drugo,- dal Ti ista znas sta ti je PARTOKRATIJA i vidovi odnosa u takvom sistemu...UPSSSS pa okreni se oko svoje gouuzice i pogledaj se malko.

Trece , -nama prozvanima , vidim da nam odajes postovanje i dajes nam titulu da smo genijalci , sto je ,kada pogledamo kakav si TI strucnjak , priceless.

neg , vec kada pominjes veze, jel imas neku vezu da MARSOVCU , posaljes jedno 10 kg , pravih , onijeha ljutih SUVIH PAPRIKA.:ok:

Sam sebi placam troskove.

Partokratija je vulagrniji naziv za drzavu.

Vi stvarno jeste genijalci.

Dobices krac od paprika, jer si nekulturan, nevaspitan, i ne svidjas mi se kao osoba. Ne bih ti uradio bilo sta, cak i da mi platis. Mislim od mene, neka ti neko drugi posalje.

Sam sebi placam troskove.

Partokratija je vulagrniji naziv za drzavu.

Vi stvarno jeste genijalci.

Dobices krac od paprika, jer si nekulturan, nevaspitan, i ne svidjas mi se kao osoba. Ne bih ti uradio bilo sta, cak i da mi platis. Mislim od mene, neka ti neko drugi posalje.

Eto , vis kak si ti tako dobar , pravi primerak neo kapitaljiste.:)

Kazes da sam sebi placas , sve a nemas posa , nema para ,zivis na tudjoj grbaci i , Mora se tada zakljuciti , da si Ti pravi Kapitalac.:ok:

Muljanjem , dolazis do nekih para, sta vise , nestalo ti je para da , recimo sada gledas Sport i Novaka...:eek:

Partokratija , ti je vid SISTEMa koji se u zapadnoj hemisferi koristi za 'kourac demokuratiju" jer na taj nacin sebi i svima svojima , se obezbedi , sve , pa i za 50 generacija a unisti se sve...

Hvala , opet kazem Hvala , sto si me proglasio da sam genijalac , ustvari, ma , znas koliko mi je stalo do tvoga mis lje nja.:rotf:

Probudi se iz Sna, vreme je , jer ako se neko zadrzava u takvom stanju i posle sna , to mu dojde , kao prvobitni oblik schizofrenije , tj mentalne bolesti.

Skupi snage , zgrci se i pocni da budes clan Te i Takve drzave , pa makar i nosio Leskovacke paprike i preprodavao na pijacama.

A sto se tice VEZA , vidim da imas veza sa kourcem , necijim , jer , nudis da to neki drugi uradi...Cccc , :roll:

recimo , da bi i Mogao ( a ne mozes, jer nemas tih kapaciteta , zvan LJUDSKOST ) slati nekome nesto , morao bi da imas -sredstvo za placanje a to u danasnjem vremenu se naziva NOVAC.:rtfm:

A ocito je kamicak , da je to kod tebe , samo mislena imenica ...:mrgreen:

1GVjLKF.jpg

ovako je Rifke slao pisma svojima kad je stigo u Beograd..

dobro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back