- Poruka
- 62.443
Kami, to što osećaš kod Džega nije šarm, nego se oseća sa ruke kojom briše zadnjicu bez toalet papira. Radi ono sve kako mu kameni gospodar zla nalaže.![]()
Refke, olesio sam Bugarina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kami, to što osećaš kod Džega nije šarm, nego se oseća sa ruke kojom briše zadnjicu bez toalet papira. Radi ono sve kako mu kameni gospodar zla nalaže.![]()

Refke, olesio sam Bugarina![]()

То мислиш на стране ствари? Мени је сасвим довољна била и домаћа понуда.
Nemaš odgovora na ovo.
.

Не примећује се. Додуше, код нас је све нешто фалично - нити смо имали прави комунизам, нит' имамо прави капитализам.
Pravi ili lažni, on je bio komunizam, tj. diktatura jedne partije, uz sav potreban folklor - hapšenja i odvođenja u logore, krađu, nasilje, prevare... KP, iliti komunistička partija.
Заборавио си непотизам, мито и корупцију.
Данас се то зове демократија. Није то до идеологије...
U današnje vreme nema logora, nema ulaska naoružanih nepismenih polsušnika koji ti uzmu stoku i žito u najboljem slučaju. Danas se vraćaju ukradene kuće, u ono vreme su te kuće otimane. Mito i korupcija jesu danas jaki, naravno kad su nasleđeni iz 50-ak godina takvog rada.
Komunizam je ideologija, demokratija to baš i nije.
То је, колико видим, једина разлика. Мада се и данас праве неке 'црне' и 'беле' листе. Цинкароши и данас постоје, то су они који би да комшији цркне крава, и то им је једина идеологија. Да, сад су ти наоружани - писмени, па кад нису наоружани, они налазе рупе у закону или кума на власти. Украдене куће се враћају преко грбаче народа, тако што се отима од њега, било преко буџета, било преко банака, било по закону фантомки. А притом су сваку област сјебали - школство, здравство, итд, све је неорганизовано, осим криминала. Све ти је то, мој ти, 'идеологија сопствене гузице'. Раније су то макар крили, сад се више ни не крију.
И, толико о томе, леп је дан, не бих да га кварим. А и све ово је већ много пута 'прежвакано'.
Da.Postoje i danas svakakve liste, drzava kontrolise sve, i postoje liste uvlakaca SNS seljoberima. Zato moze da se kaze da je stepen kapitalizma u Srbiji povecan za samo 15-20% u odnosu na SFRJ doba.
Ovi koji lupetaju da u Srbiji vlada 'neoliberalizam', kao srpsek patriote, Malagurski, Marsi, Iron, i tako ti genijalci, nemaju veze sa vezom.
То је, колико видим, једина разлика. Мада се и данас праве неке 'црне' и 'беле' листе. Цинкароши и данас постоје, то су они који би да комшији цркне крава, и то им је једина идеологија. Да, сад су ти наоружани - писмени, па кад нису наоружани, они налазе рупе у закону или кума на власти. Украдене куће се враћају преко грбаче народа, тако што се отима од њега, било преко буџета, било преко банака, било по закону фантомки. А притом су сваку област сјебали - школство, здравство, итд, све је неорганизовано, осим криминала. Све ти је то, мој ти, 'идеологија сопствене гузице'. Раније су то макар крили, сад се више ни не крију.
И, толико о томе, леп је дан, не бих да га кварим. А и све ово је већ много пута 'прежвакано'.
Tako vidiš? Vreme je da otvoriš oči.

...и да постанем члан СНС, као ти? Нека, хвала.![]()

Ne znam koja vam je to fora da banujete Pobedonosceva, koga da citam na forumu, Sotira i Gruzanina?
...и да постанем члан СНС, као ти? Нека, хвала.![]()
Nije SNS, kod Gangule je![]()
Postoje i danas svakakve liste, drzava kontrolise sve, i postoje liste uvlakaca SNS seljoberima. Zato moze da se kaze da je stepen kapitalizma u Srbiji povecan za samo 15-20% u odnosu na SFRJ doba.
Ovi koji lupetaju da u Srbiji vlada 'neoliberalizam', kao srpsek patriote, Malagurski, Marsi, Iron, i tako ti genijalci, nemaju veze sa vezom.

Pa djes ba, Ti , najbolji znalac o kapiTa Ljist i ma, koji iz svog sobicka mrdno nije a bogumi , kako shvatih ...nit ne radis.
prvo pitanje ?
Ko ti placa sve tvoje troskove -Habitata _ ak nemas posa ni para.
Drugo,- dal Ti ista znas sta ti je PARTOKRATIJA i vidovi odnosa u takvom sistemu...UPSSSS pa okreni se oko svoje gouuzice i pogledaj se malko.
Trece , -nama prozvanima , vidim da nam odajes postovanje i dajes nam titulu da smo genijalci , sto je ,kada pogledamo kakav si TI strucnjak , priceless.
neg , vec kada pominjes veze, jel imas neku vezu da MARSOVCU , posaljes jedno 10 kg , pravih , onijeha ljutih SUVIH PAPRIKA.![]()
Sam sebi placam troskove.
Partokratija je vulagrniji naziv za drzavu.
Vi stvarno jeste genijalci.
Dobices krac od paprika, jer si nekulturan, nevaspitan, i ne svidjas mi se kao osoba. Ne bih ti uradio bilo sta, cak i da mi platis. Mislim od mene, neka ti neko drugi posalje.

Postoje i danas svakakve liste, drzava kontrolise sve, i postoje liste uvlakaca SNS seljoberima. Zato moze da se kaze da je stepen kapitalizma u Srbiji povecan za samo 15-20% u odnosu na SFRJ doba.