СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sta je to :think:
To je nekakva aplikacija za telefon, koja ti prikazuje slike okolnih lica, i ti treba da odlučiš da li ti se data devojka sviđa ili ne.

Kad se dvoje tako nađu, onda vas aplikacija obavesti da se međusobno sviđate.

E sad neki kažu da su tu neverovatno visoki standardi, jer i krševi od devojaka samo lajkuju muškarce rejtinga 8/10 i sl.

Ali bez obzira je korisna aplikacija za znati.

To je nekakva aplikacija za telefon, koja ti prikazuje slike okolnih lica, i ti treba da odlučiš da li ti se data devojka sviđa ili ne.

Kad se dvoje tako nađu, onda vas aplikacija obavesti da se međusobno sviđate.

E sad neki kažu da su tu neverovatno visoki standardi, jer i krševi od devojaka samo lajkuju muškarce rejtinga 8/10 i sl.

Ali bez obzira je korisna aplikacija za znati.

Ma sto dalje od zena, to bolje.

A jesi probajo Cold Approach Pickup.

To znači da iznenađuješ nasumične ljude na ulici, i pokušavaš da ih zavedeš mističnim tehnikama.

Gađaš ih kamenom? Siluješ sa ortacima? Odsečeš glavu nekome? Bojim se da te napredne tehnike iz mračnih dubina tvog šejtana nisu dovoljno napredne za Evropu.

- - - - - - - - - -

Ličkih brigada 126, sprat 21. Prijavi se dole kod obezbeđenja i nema problema.

Где ли је Иди Дада? :lol:

Хтео си да напишеш Марлону?

Nemam pojma, poslednje sto znamo je da je usao u SNS, ono, kao :mrgreen:
Pa sad, bilo je tu svacega, naravno. Valjda se Marlon pickarao najvise sa Tabom :think:

A Markom i Olimp su trazili Dadu po kraju, to znam sigurno :hahaha:

Matori Markom zakazivao 5 tuca u toku dana sa Forumasima iz Bg-a , koja dileja :cepanje::cepanje::cepanje:

Где ли је Иди Дада? :lol:

Хтео си да напишеш Марлону?

Задњи пут кад је био овде, ост'о ми је утисак да се и он учланио у СНС. :lol:

- - - - - - - - - -

Nemam pojma, poslednje sto znamo je da je usao u SNS, ono, kao :mrgreen:
Pa sad, bilo je tu svacega, naravno. Valjda se Marlon pickarao najvise sa Tabom :think:

A Markom i Olimp su trazili Dadu po kraju, to znam sigurno :hahaha:

Matori Markom zakazivao 5 tuca u toku dana sa Forumasima iz Bg-a , koja dileja :cepanje::cepanje::cepanje:

Значи, ипак јесте, није само мој утисак. О Боже... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back