СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За све зле језике, који тврде да је шустикла на тевеЈу (само) српска измишљотина :mrgreen:

13614946_1124355110959059_9015845158701022120_n.jpg

- - - - - - - - - -

'Бро вече у Кафану :D

За све зле језике, који тврде да је шустикла на тевеЈу (само) српска измишљотина :mrgreen:

13614946_1124355110959059_9015845158701022120_n.jpg

- - - - - - - - - -

'Бро вече у Кафану :D

bro jutro .....pa bre to je milje za televizor a ne šustikla

http://vukajlija.com/zabava/posteri/330815-vrati-milje-na-televizor

pa jel bilo pre neki dan zezanje , ono kada je ruski avijom proleteo blizu šveckog .....pa smo se zezali da je Rus ukrao šveđanu milje sa instrument table :mrgreen: onako u prolazu

Dobro jutro :)

Ima li kafe ili ...;)

Marsi, kako si se proveo u Latinskoj Americi?

- - - - - - - - - -

Jadna deca, ne znaju kada je bio Kosovski boj...

Tuga. :rida: Ne verujem šta sam upravo video. :dash:

Važno je da svi oni umeju da igraju nekakve pokemone, odnosno da ih neko pomera na daljinski, da sviraju i igraju kako neko diriguje... O zemljo, otvori se...

Pokemoni su jedno 5464654 bitniji za moderno drustvo od Kosovskog Boja.

Da su ih pitali ko je bio Bertnard Rasel, pa i da se zgrazavam.

Е баш ми је драго :D Лепо је поделити нешто лепо.

има један врло леп ресторан на будимској страни, зове се Margitkert. мало је завучен, али имају одличну храну, врло пријатан амбијент, и што је такође важно - нема туриста.

има један врло леп ресторан на будимској страни, зове се Margitkert. мало је завучен, али имају одличну храну, врло пријатан амбијент, и што је такође важно - нема туриста.

Јеси јео неку рибу? Ја нисам неки љубитељ речне рибе, али и ту су Мађари много јаки - шаран у бадему, ово оно.

У ствари кад размислим Мађари у мом искуству имају само један кулинарски кикс: онај сир у чоколади, знаће колега Банди како се зове.

Јеси јео неку рибу? Ја нисам неки љубитељ речне рибе, али и ту су Мађари много јаки - шаран у бадему, ово оно.

У ствари кад размислим Мађари у мом искуству имају само један кулинарски кикс: онај сир у чоколади, знаће колега Банди како се зове.

нисам јео рибу већ неке пикантне враголије са месом, а пре тога врућу и папрену гулаш супу :lol:

A madzarke?

interesantno je da toga ovde nema nešto preterano , ali recimo imaju izvrsne časopise , koje sam naravno Mor'o da kupujem i nosim familiji :) ......a tih heklanih stvari imam punu kutiju i baš volim da ih vidim ......ne baš na televizoru , ali ispod svakako :)

И мени пуна фиока... лепо је видети миље на столу, или на некој комодици, али је тешко за одржавање. И не сећам се кад сам задњи пут видела у некој продавници штирак (није баш да сам га тражила... :lol:).

П.С. Где је то 'овде'? :)

И мени пуна фиока... лепо је видети миље на столу, или на некој комодици, али је тешко за одржавање. И не сећам се кад сам задњи пут видела у некој продавници штирак (није баш да сам га тражила... :lol:).

П.С. Где је то 'овде'? :)

aaaaaaaa to , pa ja često to koristim , ovde ......Italija .
I zamisli da sad ja kažem ovako .....danas pravim sremski bećarac .....i onda svi ono , pa šta .....pa kako pa šta , u bećarac ide mast , luk , paradajz i paprika ....pa to i ništa drugo .......ali ja to pravim ovde sa parikom iz makedonije i mašću koja je stigla iz slavonije ......mislim nije to kao tamo , odeš na pijacu i kupiš .....ovde nema pijace a nema ni paprike iz makedonije :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back