СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tarzanija.com
4 минута ·
Dan1: Ajmoooo, pivo, plaža, ortaci, ribeeeeee, bez 20 recki se ne vraćamo kući.
Dan 7: A šta mislite da priđemo onim debelim ribama, ja sam čuo da se te od 140 kila mnogo bolje jebu od mršavih a i nisu tako umišljene.
Dan 10: Konačno kući, brate, more je ok, ali ribe nigde nisu opuštenije nego u Višnjici, naš kraj, naša pravila.

:hahaha:

Овако ћу и ја ускоро.

nemoj samo posle da piše c-2-3-4-5- zbog ometanja rada moderatora :mrgreen:

gotovo sad... ispisao na kafančetu plus poslao kao prijavu...
nek ide život... prava ljubav je nezaustavljiva...

istero sam ja 3G od mt:s-a, ovo sad je tek p. dim tj k. prašina...
p.p.s. ma kakav mt:s ja sam od Cigana u Pančevu uzo pare nazad za patike iz Austrije,
ekstra klasa nego bio mali kalup, onaj eu ropski standard pa nisu isti brojevi. šteta...

Био у шани бре. Вићенца, Фиренца, сад класификује робу.

Uh kolega, al' si ti zaost'o u vremenu... danas je šana u Temišvaru i Segedinu. Tamo je bogat i vredan narod, ima sireva i kobasica i svega što vole ljudi. Videćeš da će se uskoro i mis juga pojavi kad čuje da spominjemo ove dve urbane sredine.

- - - - - - - - - -

Rasejani Prorok se ne plaši da umre
Umre se plaši Rasejani Prorok

Nego, da nisi ti već kod mene, ovaj jedan kolega radnik je iz tvog kraja. Da li si trenutno na merdevinama i guliš zid?

Juce su zivot izgubila dva mlada bica od udara groma, na dan godisnjice od secenja hrasta na Koridoru 11, koji je posecen na nedostojanstven nacin, za cije je secenje blagoslov dao Patrijarh a naredila da se sece nocu ministarka Mihajlovic.- - - - - - - - - -

Ja stvarno ne znam sta se desava, sve sto nije po pravoslavlju brise se ekspresno, sinoc je izbrisana tema o Hrastu, na Fotografiji brisu slike na temi o religijskim objektima koje nisu pravoslavne.

Jeli ovo pravoslavni forum, o cemu se radi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back