marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.708
Dobro jutro 
Ima li kafe ili ...

Ima li kafe ili ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima čaj zini

Jesi li preživeo?
E, bez zezanja, jel' sve u redu?
E, bez zezanja, jel' sve u redu?
Ne verujem šta sam upravo video. 
Jesi li bio u autu, ili pešak/bajs?
За све зле језике, који тврде да је шустикла на тевеЈу (само) српска измишљотина
![]()
- - - - - - - - - -
'Бро вече у Кафану![]()
onako u prolazuDobro jutro
Ima li kafe ili ...![]()
Jadna deca, ne znaju kada je bio Kosovski boj...
Tuga.Ne verujem šta sam upravo video.
Važno je da svi oni umeju da igraju nekakve pokemone, odnosno da ih neko pomera na daljinski, da sviraju i igraju kako neko diriguje... O zemljo, otvori se...
Auto, loše zasekao krivinu i sva sreća uspeo da izbegnem auto u suprotnom smeru
Знаш како каже наш народ - иди мудро, не погини лудо.

Е баш ми је драгоЛепо је поделити нешто лепо.
bro jutro .....pa bre to je milje za televizor a ne šustikla
http://vukajlija.com/zabava/posteri/330815-vrati-milje-na-televizor
pa jel bilo pre neki dan zezanje , ono kada je ruski avijom proleteo blizu šveckog .....pa smo se zezali da je Rus ukrao šveđanu milje sa instrument tableonako u prolazu

milje
Babin screen saver.

има један врло леп ресторан на будимској страни, зове се Margitkert. мало је завучен, али имају одличну храну, врло пријатан амбијент, и што је такође важно - нема туриста.
Јеси јео неку рибу? Ја нисам неки љубитељ речне рибе, али и ту су Мађари много јаки - шаран у бадему, ово оно.
У ствари кад размислим Мађари у мом искуству имају само један кулинарски кикс: онај сир у чоколади, знаће колега Банди како се зове.

Јеси јео неку рибу? Ја нисам неки љубитељ речне рибе, али и ту су Мађари много јаки - шаран у бадему, ово оно.
У ствари кад размислим Мађари у мом искуству имају само један кулинарски кикс: онај сир у чоколади, знаће колега Банди како се зове.
......a tih heklanih stvari imam punu kutiju i baš volim da ih vidim ......ne baš na televizoru , ali ispod svakako 
interesantno je da toga ovde nema nešto preterano , ali recimo imaju izvrsne časopise , koje sam naravno Mor'o da kupujem i nosim familiji......a tih heklanih stvari imam punu kutiju i baš volim da ih vidim ......ne baš na televizoru , ali ispod svakako
![]()
).
И мени пуна фиока... лепо је видети миље на столу, или на некој комодици, али је тешко за одржавање. И не сећам се кад сам задњи пут видела у некој продавници штирак (није баш да сам га тражила...).
П.С. Где је то 'овде'?![]()

Е баш ми је драгоЛепо је поделити нешто лепо.