Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Ja ovih dana pio točeni Hoegaarden. Solidno je dobar.
Холандско. Није лоше. Служи се у неким огромним, симпатичним криглама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovih dana pio točeni Hoegaarden. Solidno je dobar.
Престао сам да комуницирам са колегама из Србије са којима сам се чуо овде у почетку јер не могу да слушам ту врсту пренемагања више.
Кад год се чујем са њима, као да држе тежину света на леђима, па они долазе кући у 9 увече, кад споменеом слободан дан они се продеру "КАКАВ БРЕ СЛОБОДАН ДАН ХАХАХА ТО КОД НАС НЕМА", па сестра ме је погледала попреко и оберарцт ми је поправио коњуктив и бла бла бла бла...
Холандско. Није лоше. Служи се у неким огромним, симпатичним криглама.
Ma nisi ti upoznala 'vakog ki ja... da ti bratac objasni kako je super petljati se sa oženjenima i da to treba tako...![]()
gle, ako ste uspeli po tu jednu da zaebete, mene necete malav:

Mnogo je bolje manje raditi, ali više naplaćivati. Ja podržavam takvu taktiku i rado je sprovodim.
E, svarožiću onaj sa mora, iz serije koju gledaš je neki brka, fin čovek.

Zar nije Belgijsko?
Drago moj!![]()
Gotivan je uživo.
Шта, да будем фини?
![]()
Шта, да будем фини?
![]()
Sjećaš se one DOSmanlijske kampanje: nije teško biti fin... kad tata ubjeđuje sina: 'ajde opsuj kumu majku!!!
To nemoš, iz Srbije si. Za to moraš da budeš pripadnik nekog uzvišenog naroda odanog Baba majci ili slično.

Nemaju Nemcovi dobro vino, tako da nisu zanimljivi na mapi lepih ukusa. To pivo i kobaje su za... onako, kad baš nemaš ništa drugo.
Не волиш ризлинг?
А пиво је перфектна ствар у правом моменту. Знаш како каже добра књига - постоји трен за узимање, трен за давање, трен за радост и трен за плач, трен за рађање, трен за умирање, трен за гузату касирку из Мигроса, и трен за лепу Енглескињу аристократског тена.
Не волиш ризлинг?
А пиво је перфектна ствар у правом моменту. Знаш како каже добра књига - постоји трен за узимање, трен за давање, трен за радост и трен за плач, трен за рађање, трен за умирање, трен за гузату касирку из Мигроса, и трен за лепу Енглескињу аристократског тена.
Следећи пут кад будеш био у Бечу, друга улица десно кад кренеш од Опере ка Штефансдому, пивара 1516, ако продужиш право стигнеш до Белведереа.
Елем, тамо наручи светло и тамно, мешано.
Једно од најлепшх на свету.
Drugari, jel' neko gledao Vorkrafta? Zeključci?
A SF seriju Colony?
to su one bijele što lako zagore?!
e ****** ja mislio nešto ljuCki prozborit' sa drugarima!
Neće zagore ako brzo okrećeš ražanj.
- - - - - - - - - -
Aj' o dlakavim ženama?
Престао сам да комуницирам са колегама из Србије