СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma daj bre, pa i mi smo umetnici u jedenju :nemaprasesmajli:

ja recimo skidam čarape kad jedem , jedem prstima , čitam novine i vrlo pažljivo odabiram koji ću sledeći zalogaj da uzmem .......i sve bi to možda bilo i čudno da pre par godina ranije u jednom restoranu u Feltre-u nisam video jedan devojčurak koji jede na isti način ......reko nisi jedini :hahaha:

1388116-480.jpg
1388060-480.jpg

samo da vas informisem da je mita zaslugom lika iz vracarskog sns dobio gratis 120 crepova za krov.
Svi kukaju na vucka a svi se ugradjuju...srbijooo...

pa jel bila primenjena sila ili je svojom voljom uzeo 120 crepova ......mislim ovo ono revolucija , kontrarevolucija i onda padneš na 120 crepova ........da sačekamo mitu da nebi posle bilo ovo ili ono

Slabo nešto ima naroda.

Смор неки.

Ја одох још мало да спавам, Швабо шиба, душе нема.

Шалим се, фини су скроз. Мени пуца више к. од колега, других медицинских гастоса, који раде по неких 150 000 сати, и много им је тешко, и немају времена ни за шта, и само неко кукање и пренемагање и њањање.

Bio sam u CG ne par dana... ljudi moji, 'ladno me je granični policajac ubjeđivao da od njega iznajmim apartman i uvalio mi svoj broj telefona (odnosno od njegove žene)... i to sve onako agresivno i napadno kako Braća znaju...

Ja sam mislio da je Republika Srpska raspad od države... ali izgleda ima sličnih još...

- - - - - - - - - -

Svarože, ti si nas lagao za Srebrno jezero, piško.

Nisam, idem na Srebrno jezero za mjesec-2... sa jednom ribom što se loži na jogu i meditaciju... ;)

Рифке, то је језеро је смор.

Мислим, ти си човек високих естетских квалитета, у то не сумњам, и оно свакако одговара твојим префињеним укусима, али брт, то није мој тип забаве.

Требали сте да одете у неки страни град да барите пичоке.

- - - - - - - - - -

Bio sam u CG ne par dana... ljudi moji, 'ladno me je granični policajac ubjeđivao da od njega iznajmim apartman i uvalio mi svoj broj telefona (odnosno od njegove žene)... i to sve onako agresivno i napadno kako Braća znaju...

Ja sam mislio da je Republika Srpska raspad od države... ali izgleda ima sličnih još...

Све између Беча и Јапана је пародија на пародију.

- - - - - - - - - -

Nisam, idem na Srebrno jezero za mjesec-2... sa jednom ribom što se loži na jogu i meditaciju... ;)

Јер то она што си је упознајо на јози и тантричкој медитацији?

Та је гипка и савитљива, леле, шта ли та све уме.

Но, што би наша Керкира рекла, док хистерично улеће као тасманијски ђаво: Ожењен Човек!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back