СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Престао сам да комуницирам са колегама из Србије са којима сам се чуо овде у почетку јер не могу да слушам ту врсту пренемагања више.

Кад год се чујем са њима, као да држе тежину света на леђима, па они долазе кући у 9 увече, кад споменеом слободан дан они се продеру "КАКАВ БРЕ СЛОБОДАН ДАН ХАХАХА ТО КОД НАС НЕМА", па сестра ме је погледала попреко и оберарцт ми је поправио коњуктив и бла бла бла бла...

Mnogo je bolje manje raditi, ali više naplaćivati. Ja podržavam takvu taktiku i rado je sprovodim.

- - - - - - - - - -

Холандско. Није лоше. Служи се у неким огромним, симпатичним криглама.

Zar nije Belgijsko?

Mnogo je bolje manje raditi, ali više naplaćivati. Ja podržavam takvu taktiku i rado je sprovodim.

Може и то али не може у 20им. Овде лекари у малим ординацијама раде између 8 и 2, а само један дан у недељи раде и после подне. Али то кад испечеш занат.

Gotivan je uživo.

Ljudina... samo mislio da je viši... nema ga metar i žilet... k'o da nije Krajišnik, već neki, šta ja znam, Goranac Bože me 'prosti...

- - - - - - - - - -

Шта, да будем фини?

:mrgreen:

Sjećaš se one DOSmanlijske kampanje: nije teško biti fin... kad tata ubjeđuje sina: 'ajde opsuj kumu majku!!!

Sjećaš se one DOSmanlijske kampanje: nije teško biti fin... kad tata ubjeđuje sina: 'ajde opsuj kumu majku!!!

Знам, оно је било нешто болесно, као да су га режирали Гордана Чомић и Беба Поповић да нас тролују.

- - - - - - - - - -

To nemoš, iz Srbije si. Za to moraš da budeš pripadnik nekog uzvišenog naroda odanog Baba majci ili slično.

НБГ је ужас :mrgreen:

Nemaju Nemcovi dobro vino, tako da nisu zanimljivi na mapi lepih ukusa. To pivo i kobaje su za... onako, kad baš nemaš ništa drugo.

Не волиш ризлинг?

А пиво је перфектна ствар у правом моменту. Знаш како каже добра књига - постоји трен за узимање, трен за давање, трен за радост и трен за плач, трен за рађање, трен за умирање, трен за гузату касирку из Мигроса, и трен за лепу Енглескињу аристократског тена.

Не волиш ризлинг?

А пиво је перфектна ствар у правом моменту. Знаш како каже добра књига - постоји трен за узимање, трен за давање, трен за радост и трен за плач, трен за рађање, трен за умирање, трен за гузату касирку из Мигроса, и трен за лепу Енглескињу аристократског тена.

Следећи пут кад будеш био у Бечу, друга улица десно кад кренеш од Опере ка Штефансдому, пивара 1516, ако продужиш право стигнеш до Белведереа.

Елем, тамо наручи светло и тамно, мешано.

Једно од најлепшх на свету.

Не волиш ризлинг?

to su one bijele što lako zagore?!

- - - - - - - - - -

A kad te u'vati otpjevaj im Beču, Beču ne beči se na me...

Drugari, jel' neko gledao Vorkrafta? Zeključci?
A SF seriju Colony?

- - - - - - - - - -

Следећи пут кад будеш био у Бечу, друга улица десно кад кренеш од Опере ка Штефансдому, пивара 1516, ако продужиш право стигнеш до Белведереа.

Елем, тамо наручи светло и тамно, мешано.

Једно од најлепшх на свету.

Ma jes' da meša pa da se napije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back