СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вараш се Риферчићу, о годинама никад нисам писала, једино ако ћеш да почнеш као Рорка да 'рачунаш'? :lol:

А за 'дотачињање' на степеницама - са колицима или без? :lol:

zasto kao rorka? sam je pisao da je od zene stariji petnaestak godina i da mu starija cerka ima oko deset godina...ne moras biti ajnstajn pa povezati neke stvari...:lol:
a ti mozda nisi pisala o godinama ali si pomenula da imas odrasle cerke ili cerku...I sta vam uopste znaci to skrivanje godina? k'o da cete se Boze me prosti opet da zenite i udajete...:zcepanje:

Refke i hriscanstvo kao ja i gimnastika :cepanje:

O, došao nam brat Kami, pravoslavni Srbin najveći. Ljubim ruku draga. :dzentlmen:

- - - - - - - - - -

zasto kao rorka? sam je pisao da je od zene stariji petnaestak godina i da mu starija cerka ima oko deset godina...ne moras biti ajnstajn pa povezati neke stvari...:lol:
a ti mozda nisi pisala o godinama ali si pomenula da imas odrasle cerke ili cerku...I sta vam uopste znaci to skrivanje godina? k'o da cete se Boze me prosti opet da zenite i udajete...:zcepanje:

Ko zna... kad čujem da si slobodna, eto mene u Nemciji. :whistling:

Зашто - 'Боже ме прости'? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back