СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар је у супротности са хришћанством научити да се смириш (кроз дисање или слично)? Значи, говоримо о духовном делу, који не мора имати религијски значај.

To nije duhovni deo, već je deo vežbi. Taj duhovni, tj. religijski deo su priče koje ubacuju pored vežbi, a nisu deo našeg života i kulture.
Smirenje u hrišćanstvu se postiže molitvom.

Šta je u suprotnosti sa hrišćanstvom?

- - - - - - - - - -

a u stvari je minus dioptriju nemoguće ispraviti pa da se na glavu nasadiš...

Ја од малих ногу имам -0,5, а толико имам и сад. Иначе, никад нисам носила наочаре, а да сам носила верујем да би се годинама диоптрија погоршала.

Зар је у супротности са хришћанством научити да се смириш (кроз дисање или слично)? Значи, говоримо о духовном делу, који не мора имати религијски значај.

Ma originalna joga je vezana za hindu religiju... ali ovo što se kod nas radi neme veze sa tim... ova, tzv. zapadnjačka joga je nastala prije 100 godina.

Ја од малих ногу имам -0,5, а толико имам и сад. Иначе, никад нисам носила наочаре, а да сам носила верујем да би се годинама диоптрија погоршала.

To ima logike... ali se popraviti od vježbi ne može... jedino je moguće da se ispravi zbog staračkog prelaska u +...

- - - - - - - - - -

То бих и ја рекла.

Najpoznatija joga vježba - pozdrav suncu je nastala prije nekih 100-150 godina.

- - - - - - - - - -

Vas baš briga za yogi Šapčanku sa dobrom guzom i bezobraznim pogledom...

Има ли та добра гуза из Шапца гаће? Сваги, пази да ти се поглед не претвори у 'The 1000 yard stare of a broken man' :lol:, к'о овом паћенику, на овом, дапаче, врло поучном видео снимку. :lol:

(пошто није за испод 18, иде у спојлер)

Svarože, ti si ozbiljan porodični čovek, zreo i sa puno iskustva... odem ja da snimim zub i kad sam već tamo, kažem da mi urade neku intervenciju. Primi me mlada zubarka, onako... lepo. I šta da radim, da se vratim kod starog zubara, ili da menjam za mladi zubarku? Nežne i lagane ruke ima.

Ja vazda idem kod mladih zubarki...

- - - - - - - - - -

Хахахаххаха :rotf:

Зашто мушкарци овако реагују? Да мени овако 'приђе' неки лезбос, ја би' умрла од смеха! :lol:

hahahaha

Ako se ne varam, pisala si o godinama i znam da si malo starija od mene. Ali to ne smeta da se dotaknemo na pokretnim stepenicama. :cmok:

Вараш се Риферчићу, о годинама никад нисам писала, једино ако ћеш да почнеш као Рорка да 'рачунаш'? :lol:

А за 'дотачињање' на степеницама - са колицима или без? :lol:

i pričao je o sangejzingu i kako neki njegov pajtos ništa ne jede već se hrani samo sunčevom energijom :eek:

Ja sam onda rekao da je to super stvar i da se može dosta para za hranu uštediti... :)

Познајем и ја једног који се пржио на те ствари...не, он је био у фазону неког гледања у Сунце. :mrgreen:

Можда је још увек, морам да га питам. :lol:

АЛи та јога је добра...имам преко пута зграде и никако да се наканим. А требала би.

Хахахаххаха :rotf:

Зашто мушкарци овако реагују? Да мени овако 'приђе' неки лезбос, ја би' умрла од смеха! :lol:

:lol:
Мене је стартовала у ноћном клубу, у Немачкој давне 2001.

А биле смо у друштву и ја појма нисам имала да је лезбо. Онда ме је позвала ту ноћ да попијемо заједно 'шат'.
И ја сам пристала ни не слутећи шта тај пристанак, уствари, значи. :lol:

А онда ми је пришла с леђа и покушала да ме пољуби у врат. На шта сам ја ђипила као опарена. :rotf: А заједнички другар који је знао њену оријентацију је мудро ћутао и посматрао догађај из даљине. И сладио се.
Међутим, како сам се изненадила јако, он је скочио са столице да јој каже : ''не. не. не, она није...'

Извињавала ми се три дана.:lol:

:lol:
Мене је стартовала у ноћном клубу, у Немачкој давне 2001.

А биле смо у друштву и ја појма нисам имала да је лезбо. Онда ме је позвала ту ноћ да попијемо заједно 'шат'.
И ја сам пристала ни не слутећи шта тај пристанак, уствари, значи. :lol:

А онда ми је пришла с леђа и покушала да ме пољуби у врат. На шта сам ја ђипила као опарена. :rotf: А заједнички другар који је знао њену оријентацију је мудро ћутао и посматрао догађај из даљине. И сладио се.
Међутим, како сам се изненадила јако, он је скочио са столице да јој каже : ''не. не. не, она није...'

Извињавала ми се три дана.:lol:

:lol: Си му узвратила пранк? :lol:

Мени је најперверзнија понуда била у дискотеци, од једног пара, требало је тројка да буде у питању. :fdlan: :lol: Културно сам се захвалила на понуди, а онда се са друштвом цело вече смејала томе. :lol:

BRKOVI, HALA SPORTOVA, BEOGRAD
01.04.2016. | 0 | 0

Brkovi, Hala sportova, Beograd
Brkovi

3978955373.jpg

01.04.2016.
Hala sportova, Beograd
Cena: 600 rsd

- više informacija -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back