- Poruka
- 98.702
ne idem sa cici breee
aj zdravo, sa kim idem, cenim da cu brzo kuci, a do tada slusajte ovo
aj zdravo, sa kim idem, cenim da cu brzo kuci, a do tada slusajte ovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Вараш се Риферчићу, о годинама никад нисам писала, једино ако ћеш да почнеш као Рорка да 'рачунаш'?
А за 'дотачињање' на степеницама - са колицима или без?![]()

Fali to što je u suprotnosti sa hrišćanstvom, bre, Surka. Te istočne religije su sasvim druga priča.

Refke i hriscanstvo kao ja i gimnastika![]()

zasto kao rorka? sam je pisao da je od zene stariji petnaestak godina i da mu starija cerka ima oko deset godina...ne moras biti ajnstajn pa povezati neke stvari...
a ti mozda nisi pisala o godinama ali si pomenula da imas odrasle cerke ili cerku...I sta vam uopste znaci to skrivanje godina? k'o da cete se Boze me prosti opet da zenite i udajete...![]()

Ja znam da ja imam 34 godine, Kami ima 33 (ki Isus kad je razapet), a za ostale nemam pojma...

A ustvari nisi puno mlađa od mene, što bi neki rekli, taman.![]()
Smanji malo sestrice slatka, nemoj te pošaljem kod Rorke na sabiranje na prstiće.![]()

82-66=16
Осим ако ме ниси слагао.
Рифке, време је да се разреши мистерија твојих година.![]()
zasto kao rorka? sam je pisao da je od zene stariji petnaestak godina i da mu starija cerka ima oko deset godina...ne moras biti ajnstajn pa povezati neke stvari...
a ti mozda nisi pisala o godinama ali si pomenula da imas odrasle cerke ili cerku...I sta vam uopste znaci to skrivanje godina? k'o da cete se Boze me prosti opet da zenite i udajete...![]()

NAGRADNO PITANJE
KO SU CICI & CICI & PICI?
a) Stevcina Zabica, Nina i Doc Holiday
b) Stevcina Zabica, Nina i Rasejani Prorok
c) Nina, Stevcina Zabica, Reefer
d) Refeer, Kami83 i onaj trasvestit

narocito mlad![]()
--
Na ovaj post dolece mi asocijacija komentara jedne pop pjevacice svjetskog glasa, pa veli:
"Onbozoavam mlade muskarce jer pojma nemaju sta rade ali zato to mogu citavu noc raditi"

d) Refeer, Kami83 i onaj trasvestit

82-66=16
Осим ако ме ниси слагао.
Рифке, време је да се разреши мистерија твојих година.![]()
ne mesaj mene i cici sa vama takima nevaljalima ...![]()