- Poruka
- 201.829
plati za onaj XXX paket, pa gledaj. Jbga, ne iebeš, ne gledaš... ni sporcka ti ne ide, baš ti nije dobro. 
Jedino te mi iz kafanu volemo... onako, malo.

Jedino te mi iz kafanu volemo... onako, malo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gle, Marsi zaebava![]()

Zabice, pa gde bi Ja.
vidim da se mLogo brinete , za nas koji smo tako dalerko na Marsu i kako cemo , mi vama skrojiti vasa odela.
Sve mi se cini da cete ici sa sto manja krpica, te se mislim , Joooj koje noniceeeee, onako ka u nekada nasem vremenu , zemske nosile mini suknje , jer bo u socijalizmu i nije bilo dovoljno materijala za duuuuuge suknje.
Ebas , vam sada zavidim i samo , kada stavim tu sliku vasu - zamislim, onako lijepi , tanani , bez grama salca a i bez , Gaca i mudantina...
i za koga , dal za av-a ili va-a...glasati![]()
Море, пустила бих ја вас да ви овде проживите један месец с минималцем, или бар овдашњом 'просечном' платом, с којом бисте платили 'просечну корпу' и дажбине. Или, још боље, да платите све то, а да сте незапослени. Овако је лаХко из даљине 'цвеће брати'.
e to, to...ne bi mu bilo do zivota, a ne da masta o kratkim suknjicama i sl.

e to, to...ne bi mu bilo do zivota, a ne da masta o kratkim suknjicama i sl.

+ ni ćevape nije teo da plati.....
tako da u ovom tomu kobaju ni ne sanjaj![]()

Sta ima u kafani?
Ima li Ica i Pica,
nego, sta vi predlazete za goga Mi da glasamo, za naj i Naj.....poljiticare
ono da znam , koji ce vas posle mloooogo voliTi![]()

ko spava? i ima li postenih a da to nisu deca?
Море, пустила бих ја вас да ви овде проживите један месец с минималцем, или бар овдашњом 'просечном' платом, с којом бисте платили 'просечну корпу' и дажбине. Или, још боље, да платите све то, а да сте незапослени. Овако је лаХко из даљине 'цвеће брати'.
Rekoh na jednoj temi pa me ispljuvaše, ali i dalje smatram da dijaspori i penzionerima treba ukinuti glasačko pravo
Treba ukinuti i svima koji nisu u stanju da zarade više od 6000€ godišnje.