СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaopjesma.jpg

prrrr aaaaa
aja jajaja
aja jajaja

Poslednja izmena:
a šta sam juče puk'o... sve za po jedan broj...

daš 420 završiš sa 1700 nije loše...
u MAXI-ju daš 420 a dobiješ - ništa leba i mleko
sad se ima i za mleveno meso, i za jogurt, i za kokakolu može i smoki e da i kafa falila...

- - - - - - - - - -

samo se vi družite sad ću ja... za pola sata...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
gle, Marsi zaebava :malav:

Zabice, pa gde bi Ja.:per:

vidim da se mLogo brinete , za nas koji smo tako dalerko na Marsu i kako cemo , mi vama skrojiti vasa odela.:per:

Sve mi se cini da cete ici sa sto manja krpica, te se mislim , Joooj koje noniceeeee, onako ka u nekada nasem vremenu , zemske nosile mini suknje , jer bo u socijalizmu i nije bilo dovoljno materijala za duuuuuge suknje.:whistling:

Ebas , vam sada zavidim i samo , kada stavim tu sliku vasu - zamislim, onako lijepi , tanani , bez grama salca a i bez , Gaca i mudantina...:rotf:

i za koga , dal za av-a ili va-a...glasati :think:

Zabice, pa gde bi Ja.:per:

vidim da se mLogo brinete , za nas koji smo tako dalerko na Marsu i kako cemo , mi vama skrojiti vasa odela.:per:

Sve mi se cini da cete ici sa sto manja krpica, te se mislim , Joooj koje noniceeeee, onako ka u nekada nasem vremenu , zemske nosile mini suknje , jer bo u socijalizmu i nije bilo dovoljno materijala za duuuuuge suknje.:whistling:

Ebas , vam sada zavidim i samo , kada stavim tu sliku vasu - zamislim, onako lijepi , tanani , bez grama salca a i bez , Gaca i mudantina...:rotf:

i za koga , dal za av-a ili va-a...glasati :think:

Море, пустила бих ја вас да ви овде проживите један месец с минималцем, или бар овдашњом 'просечном' платом, с којом бисте платили 'просечну корпу' и дажбине. Или, још боље, да платите све то, а да сте незапослени. Овако је лаХко из даљине 'цвеће брати'.

Poslednja izmena:
Море, пустила бих ја вас да ви овде проживите један месец с минималцем, или бар овдашњом 'просечном' платом, с којом бисте платили 'просечну корпу' и дажбине. Или, још боље, да платите све то, а да сте незапослени. Овако је лаХко из даљине 'цвеће брати'.

Rekoh na jednoj temi pa me ispljuvaše, ali i dalje smatram da dijaspori i penzionerima treba ukinuti glasačko pravo

Sta ima u kafani?:)

Ima li Ica i Pica,:think:

nego, sta vi predlazete za goga Mi da glasamo, za naj i Naj.....poljiticare :whistling:

ono da znam , koji ce vas posle mloooogo voliTi :lol:

Aj' što te pice zanimaju, ali šta su ti ice? :think:

- - - - - - - - - -

ko spava? i ima li postenih a da to nisu deca?

Naravno da ima.

- - - - - - - - - -

A zašto sa minimalcem? Pa nisu svi neuspešni i nesposobni?

- - - - - - - - - -

Rekoh na jednoj temi pa me ispljuvaše, ali i dalje smatram da dijaspori i penzionerima treba ukinuti glasačko pravo

Treba ukinuti i svima koji nisu u stanju da zarade više od 6000€ godišnje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back