marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.390
ovi bre nasi, nista bre ne mogu , ni sa dva metra ne mogu dat gol.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise mi se svidja Milica Todorovic.
ти са својих 100% тестостерона, морао би да ***** све што иде и на две и на четири ноге, и да не правиш разлику да ли је Милица или Јагуар![]()
Нада последња умире.
Био је он доста старији од тебе Рифкице. Нисте ви могли да будете прави другари.
Реално.
Mogli su. Refke po mentalitetu kao da je upravo dosao iz 1948-e.
ne vadim se, samo te imitiram![]()
Svaka čast bilo kome, kome ti zameraš na mentalitetu. Makar bio i komunista.![]()
? Jedini logički razlog koji ja vidim svih balkanskih sukoba i svetskih političkih turbulencija, jeste navijačlčki hladni rat, gde su usled Zvezdinih uspeha, navijači reala, mančetera, marseja, intera itd sa zapada uplašili konkurencije i u sprezi sa plačipičkama dinama, hajduka sarajeva zeljezničara, prištine, prdizanusa i mnogih drugih jebanih balkanskih gubitnika u sprezi primitivnim političarima seljačkim brđanima bosne hrvatske u dilu sa mafijaškim kartelima droge oružja inicirali ratove\sankcije u regionu, da bi sprečili Zvezdu, odnosno sve nas da budemo veliki, silni i dominantni u Evropi, proteklih par decenija. Vreme je da se stari promene, vreme velikih izazova je pred nama.
ти са својих 100% тестостерона, морао би да ***** све што иде и на две и на четири ноге, и да не правиш разлику да ли је Милица или Јагуар![]()
"Најбољи српски фудбалери су на новом почетку." до мојега, замало да приме други го.![]()
Република Ирска је овим себи гарантовала место на елитној листи земаља које су паклено намучиле Србију у интернационалним утакмицама, раме уз раме са Ганом, Аустралијом, Чешком и Србијом.
Goooooooooool![]()
e najzad goooool
- - - - - - - - - -
gle ti njega , kako se klanja, tako treba svima da se klanjas
Ovo je neka nameštaljka, ja ne mogu da poverujem da su ovi naši slepci izjednačili![]()
hrvati , turci , jedan prema jedan
Ne baljezgaj.
e najzad goooool
- - - - - - - - - -
gle ti njega , kako se klanja, tako treba svima da se klanjas
i to se i kod tebe primilooo.
dobar dan Tolice -DEVOJCICE
- - - - - - - - - -
i svim damama
dobar dan
a jel kamilica , jel je i ona dama
- - - - - - - - - -
A jel si ga pitao , kak doci do putina da te....