Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.073
Auh...koliko mnogo i brzo pišete-ne "postizavam"
da se zapljunem i ja u novoj kafanici
ae malo treninga za mozak..neverovatno kako se "automatski" čitaju nove reči
![]()
Буди поносан, хаха
То чита свако
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auh...koliko mnogo i brzo pišete-ne "postizavam"
da se zapljunem i ja u novoj kafanici
ae malo treninga za mozak..neverovatno kako se "automatski" čitaju nove reči
![]()
прескочио си Тандури Масалу. човек је непресушни извор података и историјских извора. обрати пажњу на његове текстове.
ствар је у томе Ками што ти волиш социолошке и философке расправе, а то није историја. то су идеје.
Буди поносан, хаха
То чита свако

el ti to neko diktirao ili si sam smislio?![]()

Kami, drži se ti politike...Da bi diskutovao na istoriji moraš da vrlo dobro vladaš određenom oblasti i da imaš dobru logističku podršku u vidu bibliografije i to obimne. E, sada, Slaven i Rojalista su globalni majstori i razumeju se u bukvalno sve, SaWa piše o heraldici, Igor o lingvističkim pitanjima....
gde padne moja krv tu je Rvacka...a vi sad koljite..koliko oćete...
![]()
( lažu da ima plave krvi Zatvaraj kafanu i otvaraj novu... ovaj Šokac će nam izbaksuzirati sve...![]()
Najbitnija istorija je istorija ideja, i tu istoricari mora da koriste vise disciplina, i m0oraju da razumeju i filozofiju i ekonomiju i masu drugih stvari. Naucnici to rade.
Taman naduvamo, a on se 'vata za jekcer ...!
..MICI...reci im da sam prvi...
oće da me kolju..![]()
Нема проблема, ти буди поносна.
ih, Iwek..to se "maligani" junače...to malo kada se popije.podivljaju preci kod svih nacija i dižu bune-ali su sve to duše velike i tople..
sam vi koljite..srkat ćete od mene..![]()
и теби са нама![]()

oprosticemo ti ako postavis onu fotku u uniformi...samo eskiviras i nalazis neke izgovore...
Jao, pa zakoljite ga više i bacite u bunar.
Tolčice, iseckala sam na kockice limun i smuljala to u frižider. Jesam zeznula što nisam u blenderu?

sam vi koljite..srkat ćete od mene..![]()