СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
p

pa jeste, gospon tj. Iwek, ljuCki prvi ušo u novu kaVanu(ali nije zamjetio da je emotivna micojka otvorila vrata) i zapljunuo je sve o redu kako valja
ali lepi Tentiša mu oduze tron( sledja, jes mučki-onako kako to Crnogorci umeju)..što micojki-dotičnoj, bejaše milo oko srca a i šire ::mrgreen:

Jutar , dragi svi!

тенси је у том двобоју пред улазом у кафану јуначки победио. :mrgreen:

p

pa jeste, gospon tj. Iwek, ljuCki prvi ušo u novu kaVanu(ali nije zamjetio da je emotivna micojka otvorila vrata) i zapljunuo je sve o redu kako valja
ali lepi Tentiša mu oduze tron( sledja, jes mučki-onako kako to Crnogorci umeju)..što micojki-dotičnoj, bejaše milo oko srca a i šire ::mrgreen:

Jutar , dragi svi!

ma ne berem ja brigu kaj su me izbrisali kao prvog...al Mici zna pravu isitnu..prvi sam ..svedoci mi sve koji su bili u kafnačetu...e..sad se setih doborg vica..ne znam dal ste ga čuli al eto da napišem..
-sazna Haso da ga žena vara..i to i kafančetu..
i tak Haso ode da vidi koliko ih ima u kafančetu..misleć.ako su 2-3jica..raspravit će on to šakački s njima
..škicne Haso kroz prozorče ..a ono puno kafanče..
ništa..ode Haso kući opaše redenike..zatakne bombe..i pravac kafanče..
univerzalim ključem broj 46..razvali vrata ..uleti i kaže..
sunce vam ..ko im ebe ženu nek kaze sad ako smije..ubiću svakog ko mi je ebo ženu a metaka vidite koliko imam municije..
- na to mu neki lik iz ćpška viče..
HASOOOOOOOOOOO..malo municije imaš..
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back